Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Папи Ханс фаворит за "Капките"! Мария Илиева става Дженифър Лопес, а Тита - Бионсе
Автор: Екип Ruse24.bg 14:23 / 16.02.2019Коментари (0)2275
©
След като първите участници в новия сезон на имитаторското риалити "Като две капки вода“, което стартира след броени дни в ефира на Нова телевизия, станаха ясни, се знае и в ролята на кои родни и световни звезди ще се превъплътят Папи Ханс, Мария Илиева, Тита и Петя Буюклиева. Още преди началото на шоуто феновете залагат, че победителят ще бъде Константин Трендафилов, станал по-известен с певческия си псевдоним Папи Ханс. 

Поетът бе част от "ВИП Брадър“ 2018-а, но победата му се изплъзна точно на финала. Именно в къщата Папи показа, че е перфектен имитатор по време на една от мисиите и може да пее не само за "Кекс“, писа "България Днес“. "Влизам в "Капките“. Не ми се мисли какво ще се случи!“, заяви с присъщото си чувство за хумор артистът. Трендафилов се надява продуцентите да му дадат шанс да влезе в образа на Тони Стораро. Папи копира до съвършенство човека глас и смята, че това ще бъде най-силният му коз срещу конкуренцията. 

Протежето на Криско – Тита, влиза в шоуто и ще се опита да спечели журито и сърцата на публиката с образа на многократната носителка на "Грами“ Бионсе. Много обичам да имитирам близките ми, както и популярни хора. Досега обаче съм го правила само на шега пред приятели, за да ги разсмея. Ще ми бъде много интересно да го правя и пред камерите, където обикновено влизам само в образа на Тита“, разказва изпълнителката. 

Мария Илиева също влиза в "Капките“. За никого не е тайна, че Мария е огромен фен на Дженифър Лопес. "Щастлива съм, че ще бъда участник в най-забавното и позитивно шоу в българския ефир. Това е голямо предизвикателство за всеки артист с утвърден стил и ще ми бъде много интересно да експериментирам извън своя в продължение на 13 седмици. Предстои ми незабравимо телевизионно приключение!“, заяви Илиева. 

Петя Буюклиева още от сега се хвалела пред приятели, че ще разбие конкуренцията с някоя песен на Тина Търнър. "Кога, ако не сега! Очаквайте ме креативна, артистична и различна. Смело ще скоча в това море от емоции“, заяви екстравагантната изпълнителка. 

Певицата Деси Добрева също ще влезе в имитаторското шоу. Изпълнителката се закани, че е готова за победата. Някогашният вокалист на Д2 Дичо също ще се бори за любовта на журито и зрителите.

Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: