Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Война за наследството на Тодор Колев между децата и третата му жена
Автор: Екип Ruse24.bg 12:16 / 24.02.2019Коментари (0)2179
©
Война за наследството на Тодор Колев водят децата му Албена и Александър с третата му съпруга Мария, съобщава "Телеграф“. Те не могат да си разделят имотите му помежду си, затова стигнали до съда. Още през декември 2017 г. актрисата Албена Колева и музикантът Александър Колев са пуснали искова молба за подялба на имоти в съда срещу вдовицата Мария Колева. Става дума за апартамент, магазини  два гаража в столичния квартал "Хладилника“, където големият комик прекара последните години от живота си. Имотите са от двете страни на големия търговски център, който единствен може да се похвали със станция на метрото.

Подземният гараж е от 17,3 кв. м, купен заедно с магазин от 20,9 кв. м от актьора през 2005 г. от фирмата, построила цялата кооперация, която по това време е имала идея да направи подземен мол, свързващ хотел "Хемус“ с РУМ "Черни връх“.   В района Адама е имал още един имот, вероятно придобит преди имотният регистър да стане електронен, тъй като там няма информация за него. Но покрай съдебните документи за делбата става ясно, че е апартамент от 86,2 кв. м, състоящ се от дневна с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна, антре, коридор и тераси, а към него има гараж от 19 кв. м.  

Съдът е взел решение и е допуснал делбата между Александър, Албена и Мария. За апартамента с гаража дяловете са по една трета идеална част за всеки съделител, докато при магазина с гаража разпределението е 4/6 остават за вдовицата, а по една шеста за всяко от децата. Решението е обжалвано и на 6 февруари 2019 г. е било насрочено ново заседание, което обаче е отложено за края на март.  

Албена е дъщеря на Тодор Колев от първия му брак с актрисата Адриана Палюшева, която след това се омъжва за Павел Поппандов. Александър е син от втория брак на комика с комшийката му от Шумен Йорданка, заможна щерка на френски шпионин от времето на соца. Двамата се развеждат след края на дипломатическата му кариера в Канада, където тя остава, а той се връща у нас. Тогава актьорът среща на купон третата си съпруга Мария. Тя е по-млада от него точно с 20 години и нейната история е не по-малко интересна – била изведена през граница, когато е била на 5 години. Заключили я в сандък на цирк и така се озовала зад Желязната завеса. Народната власт осъдила баща ѝ, той обаче успял да избяга и срещу заплащане изтеглил и семейството си.

Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Близки издирват Димитър Малинов
Кабинетът "Денков - Габриел"
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мартенски музикални дни 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: