Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Цвети Стоянова се върна към спомена за опита за самоубийство заради Коцето
Автор: Екип Ruse24.bg 12:58 / 26.03.2019Коментари (0)1901
©
Бившата гимнастичка Цвети Стоянова "скочи" отново през прозореца заради фолкпевеца Константин. Лично чалгарят пожелава младата девойка да изиграе драматичните сцени в новия му клип и тя с охота се съгласява, макар това да я връща към тежкия момент на опита за самоубийство. "Със сълзи от радост благодаря на всички колеги и приятели за подкрепата, обичам ви! И специално на Цвети Стоянова благодаря за невероятната смелост и професионализъм", заяви емоционално Коцето.

Гимнастичката има главна роля в новия му клип "107 дни", в която стои пред отворен прозорец и след това изчезва, върти огньове и пребива певеца, който видимо страда по нея. Това е първото участие на гимнастичката във видеоклип след инцидента на 14 юни 2016 година, когато полетя от 6-ия етаж на жилищен блок в столицата. Преговорите за изявата на Цвети не продължават дълго и тя склонява да участва в проекта. Не се чумери и на идеята на Коцето и режисьора да застане пред отворения прозорец, намеквайки, че отново ще полети. В края на видеото самият Константин установява, че Стоянова я няма, а завесите се веят край зейналия прозорец, пише "България днес".

Самата тя признава, че често се връща към момента на падането и не иска да го забрави."Странното е, че понякога сама се подсещам нарочно. Опитвам се да си спомня всичко в детайли. Доста често ме натъжава и плача, но след това се чувствам по-силна и се подсещам през какво съм минала и от какви неща сега се притеснявам. Помня момента, в който си затворих очите и повече не ги отворих. Знам какво ме спаси! Виждала съм го, изпитвала съм го, след това то ми беше затвърдено. Освен Господ, това е моята майка", коментира гимнастичката. Специално участие в песента има и Цветан Недялков от "Ку-ку бенд", който изсвирва драматични акорди на китарата си.

Покрай еуфорията за "107 дни" фолкаджията направи и официално признание на нещо, което всички очакваха - той е аут от музикална компания "Пайнер". "Факт е, че вече не съм в редиците на "Пайнер". Изкарахме едни хубави 12-13 години, изпълнени с много турнета, емоции и приятни спомени", потвърди изпълнителят. "Смятам, че вече съм достатъчно подготвен, имам доста опит и има какво да дам на младото поколение. Има безкрайно талантливи млади хора. Сега е моментът да обявя новата продуцентска компания, която направих - "Фирмата", сподели той. "Имаме кастинг, който вече е факт. Може да се види в моите социални мрежи", обяви Константин. Певецът коментира, че съпругата му го е подкрепила за решението му да създаде продуцентска компания.

Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: