Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Бареков: Слави е един стар ерген пред пенсия - тъжен и много самотен
Автор: Екип Ruse24.bg 13:33 / 08.04.2019Коментари (1)2280
©
Николай Бареков изригна във Фейсбук срещу "Шоуто на Слави", където преди време бе обект на подигравки в типичния за предаването вулгарен стил. "Създадох Би Ти Ви през 2002-2003, за да може сега Шоуто на Слави да ме плюе по поръчка с некадърен и плосък хумор! Бакшишите за тях от друго място - където Слави целува задник", написа евродепутатът в профила си. Пред "Ретро" Бареков разясни защо е трън в очите на Трифонов и екипа му и направи прогноза за бъдещето на шоуто  

- Г-н Бареков, изразихте омерзението си от скеча в шоуто на Слави Трифонов, където се опитаха да ви окарикатурят. Кое ви подразни най-много?

- Тук вината не е само на Слави. Той има изключително слаб екип сценаристи, които произвеждат плоски шеги. Знаем, че основните го напуснаха през годините, като започнем от Любен Дилов и Росен Петров. В момента Трифонов е в тотална творческа безизходица. Той няма хора, които да му дават правилните жалони и съвети. И си мисли, че след като Бареков бива лесно атакуван от протестърите и от хората на Прокопиев, а Би Ти Ви очевидно е телевизия, която обслужва изцяло тези интереси, ще бъде много модерен, като се занимава с мен. Само че увисват във въздуха неговите майтапи, защото те нямат нищо общо с истината. Те са бездарни, елементарно написани и без интелектуален потенциал в тях.

- Защо сте трън в очите Трифонов и хората му?

- Аз винаги съм бил независим човек, който си е градил живота по собствен начин, със собствени правила, със собствени морални виждания, които не мога да пренебрегна. Докато Слави е човек, който завижда на успелите хора. Той не се радва на успеха. Ако се радваше, щеше да се радва на хора като Любен Дилов, като мен и моя успех в политиката, на други негови колеги през годините... Той просто не може да прости успеха на хората. Слави е посредствен човек, посредствен певец и посредствен водещ. Когато някой надхвърли средното ниво и постигне нещо, Слави не може да му го прости. Както и неговите сценаристи.

- Той е известен като шоумен, но няма власт и тежест в обществото – може би това му е комплекс?

- Ох, само това да беше проблемът. Първо Слави е един почти 60-годишен стар ерген. Да започнем оттам. За разлика от неговите колеги, приятели, които създадоха семейства. Аз например имам 4 деца. Дори се разведох, сега пак имам жена до себе си. Слави си остана стар ерген, един самотен човек. Вечерта ние се прибираме при децата си, при жените си. Слави къде се прибира, коя е неговата среда. Той е тъжен образ. Даже не трябва да гледаме на него с насмешка. Не бих искал да говоря така, но той вече стигна дъното и е хубаво да му се каже, че е време просто да се прибере вкъщи. Трифонов е човек пред пенсия. Има още 5-6 години творческа дейност пред себе си и да мисли какъв ще бъде животът му от тук нататък.

- Сигурно мисли да атакува политиката, нали се саморекламира като новия месия?

- Няма кой да гласува за Слави. Той няма идеи. Провали се като политик и вече няма никакъв шанс. Трябва да имаш ясни идеи, с които да спечелиш аудиторията, ако искаш да постигнеш нещо в политиката. Той излезе с едни елементарни идеи, общи приказки, разочарова страшно много хора. Минаха 3 години след референдума. Той не направи нищо, не си мръдна пръста. Щеше да събира хора, да прави партия. Извинявайте, но аз моята партия я направих за три месеца. Слави Трифонов от три години просто лъже хората. Той няма топки, ако трябва да се изразя по-вулгарно.

- Редно ли е национална телевизия да дава ефира си на Трифонов за политическа пропаганда, на което сме свидетели вече години?

- Майка ми е един обикновен човек, тя е поетеса. И гледаше онази вечер скеча в предаването на Трифонов. Тя е на неговите години, те са почти набори. (Аз не гледам Слави Трифонов, не гледам и Би Ти Ви.) Майка ми се обади и ми   каза: Как е възможно, сине?! Ти, който създаде тази телевизия преди повече от 20 години, сега тя да работи за Слави Трифонов, който да те плюе теб. Защо? Това ли е била целта?! Да създадеш телевизия, която да те плюе?! Майка ми е възмутена от Слави. Тя е от неговото поколение. Дето се вика, Слави можеше да ми бъде и баща. Когато твоето поколение се откаже от теб, хората в пенсионна, предпенсионна възраст се откажат от теб, ти си приключил мача. За мен Трифонов трябва да напусне телевизията с достойнство, защото иначе, който и да е следващият собственик, той ще го уволни.

Няма как при такъв нисък рейтинг, при такова пошло шоу и шеги, които не са смешни. Майка ми не харесва неговото предаване. Гледа го само защото казва: Знам, че той ще те наплюе, защото те мрази, не може да ти прости успеха.Ако аз бях изпълнителен директор на телевизията, бих уволнил Слави Трифонов на момента. Бих му платил неустойка, но бих се освободил веднага от него, защото той  събира омраза. Него вече го гледат минимален брой хора, което е голям проблем. Шоу с нисък рейтинг просто трябва да бъде свалено от ефир.

Между другото, Слави ни е бил сервитьор. Имало е случаи, в които сме били трима-четирима души, сред които  и Бойко Борисов, тогава в битността си на главен секретар на МВР, и сме пиели кафе. И Слави сервираше кафетата. Със захарче, без захарче. Това не е някаква тайна. Това е Слави Трифонов, на мен той не може да ми бъде проблем. На мен той ми е сервирал кафе. Това е положението.

- Вие сте от малцината политици, които не се страхуват да  изкажат публично мнението си за Трифонов. Повечето си мълчат, защото се страхуват, че ще им отмъсти в шоуто си.

- Страхуват се, че ще ги омаскари, ще им съсипе имиджа, репутацията. Той нападна много хора през годините – да почвам ли с Лили Иванова, легендата на българската естрада, която в неговото шоу беше принизена. Както и издатели, журналисти, други актьори. Прави много лошо впечатление, че атакува хора, които са работили с него. Марта Вачкова, дъщерята на Григор Вачков, талантлива актриса, един добър човек. Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров – всички те бяха оплювани от Слави Трифонов в продължение на 10 години в шоуто му. Само защото вече не са част от неговия екип. Не съм приятел с Магърдич Халваджиян – знаете колко ме атакуваха "Господари на ефира".

Но работа ли му е на Слави Трифонов да се занимава с колегата си Халваджиян и всяка вечер да сипе от ефира си хули към своя колега. Нелепо. Хората се страхуват от Слави. Но когато той бъде свален от екран – и това ще стане в най-скоро време, тая работа приключва. Тогава много хора ще се осмелят да говорят срещу него и тежкò му и горкò. Неговото шоу е търговия с влияние и това е подсъдно. Ако Би Ти Ви търси правата си по закон, те имат право да осъдят Трифонов, защото той търгува с влияние.

Атакува едни, подмазва се на други. И всичко това става на гърба на една телевизия. Би Ти Ви не е Шоуто на Слави. Шоуто на Слави не е Би Ти Ви.  А какво е Слави без Би Ти Ви?!Той няма никакъв шанс. Единствената идея, която преследва, е да рекетира Би Ти Ви като някакъв опонент на Бойко Борисов, на Бареков... Но не смее да плюе срещу Радев и срещу БСП, защото се надява, че в бъдеще време те ще вземат властта и ще му осигурят ново шоу. Слави се надява, че примерно след няколко месеца, като му изтече договорът с Би Ти Ви, ще каже на телевизията, че ако не му го подновят, той ще бъде някакъв политически изгнаник и жертва. Защото едва ли не плюе срещу Борисов и Бареков и те са му прекратили договора. Това са пълни глупости.

Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ох майкооо.Двама чалгари тръгнали да се доказват кой е по по най.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Олиото стигна цената на зехтина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: