Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Излезе наяве причината Петя Буюклиева да приеме участие в "Капките"
Автор: Екип Ruse24.bg 09:41 / 17.04.2019Коментари (0)1421
©
Петя Буюклиева е в процес на подготовка на пищна лятна сватба. Под венчилото няма да мине самата тя, а нейният единствен син Тони. Снажният младеж неотдавна предложил брак на дългогодишната си приятелка, а церемонията по бракосъчетанието била насрочена за след няколко месеца.

За да угоди на всички желания на младите, гласовитата певица приела участието в "Като две капки вода“, след като 3 години поред отказвала категорично да се резили пред публиката на продуцента Маги Халваджиян. След като сватбата на сина ѝ дошла на дневен ред, Петя преценила, че нямала достатъчно спестявания, за да плати тържеството, и от немай-къде се навила за "Капките“.

Всъщност това не е първата ѝ саможертва в името на наследника ѝ, защото преди години Буюклиева влезе във "ВИП Брадър“ отново заради него, понеже ѝ трябваше солидна сума, за да плати образованието му в чужбина. По отношение на снахата ексцентричната изпълнителка била повече от доволна. Макар годеницата на Тони да е чужденка, родом от Албания, тя бързо намерила общ език с родителите му и се доказала като скромно и морално момиче, пише Ретро.

Големият жест, който ѝ спечелил одобрението на Петя и съпруга ѝ, било решението ѝ да направят годежа в България, а не в нейния роден дом. Така на миналата Коледа Тони и очарователната Еги Брендо се сгодили в столицата. За целта събрали двете фамилии в мезонета на певицата. "Наскоро празнувахме 5 години от връзката ни и се замислих, че съм напълно щастлив с това, което имам, и реших да направя следващата стъпка, а именно - годежа. Обадих се на нашите и планирахме цялото събитие. Написах специална песен за нея и я пуснах, когато разрязвахме тортата. Уж изтървах ножа, за да се наведа да взема пръстена“, разказа тогава щастливият млад музикант.

Тони издаде, че пръстенът, който е скрепил предложението, бил бяло злато с диамант, който бил направен от класен бижутер по поръчка. Синът на Буюклиева и избраницата му се запознали като студенти в немския град Бремен, където следвали по едно и също време. След като завършили, се преместили в Цюрих, Швейцария, където живеят вече повече от две години. Под венчилото обаче ще минат у нас, защото щяло да излезе по-евтино и за двете фамилии.

Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: