Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Осем отбора участваха в благотворителен футболен турнир в Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 09:56 / 21.04.2019Коментари (0)1233
Председателят на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание и народен представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев награди част от участниците в провелия се първия турнир по мини футбол за служители на МВР. Осем отбора премериха сили на терена в спортен комплекс "Ялта“ - "Арена Русе“. Първо място зае тимът на дирекцията на МВР – Русе.

"Кауза за всички колеги и присъстващите тук е да подкрепим тази добра инициатива, кой с каквото може. Трябва да бъдем съпричастни към семействата и децата на всички загинали полицаи. Те са били ваши колеги и приятели и поради това се радвам, че се включихте така активно. Очаквам добро представяне на финала в навечерието на празника на МВР на 5 юли, като ще бъда там заедно с цялото ръководство на министерството“, каза г-н Нунев.

Спортната инициатива е с благотворителна насоченост за подпомагане децата на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения служители на МВР.

Проектът се реализира в рамките на подписаното тристранно сътрудничество между "Спортна асоциация – МВР“, Корпорация "Развитие“ и Сдружение "Българска Асоциация Мини Футбол“. В рамките на няколко месеца верига от регионални турнири в 16 областни градове в страната ще излъчи финалисти, които ще играят в навечерието на празника на МВР – на 3 и 4 юли на Националната футболна база "Бояна", за Купата на "Развитие“.

Александър Александров също присъства на русенския турнир, като отбеляза и размера на сумата, която трябва да се набере.

По време на всички турнири в страната специални екипи от доброволци ще набират дарения и ще информират зрителите и любителите на мини футбола за инициативата.

След изиграването и на финалния турнир в София, цялата събрана от доброволците и спонсорите сума ще бъде предоставена на фонда, създаден в подкрепа на децата и семействата на загинали и пострадали служители от системата на Министерството на вътрешните работи.
Още по темата: общо новини по темата: 49
24.02.2024
28.04.2023
12.10.2022
05.07.2022
12.06.2022
10.06.2022
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: