Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Вежди Рашидов: Слави Трифонов забогатя, пеейки на уше на богати хора
Автор: Екип Ruse24.bg 17:01 / 17.06.2019Коментари (11)1600
©
"Слави Трифонов е изчерпан! Натрупа си парите и не виждам какво повече може да даде на обществото. Не ми е приятно да го гледам, шоуто му не е смешно и не дава духовна храна на зрителя." Това сподели пред "България Днес" Вежди Рашидов. Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите бе категоричен, че отдавна не гледа "Шоуто на Слави", което спира излъчване в края на юли.

Вино и бронзова скулптура, дарени на Трифонов от Рашидов при гостуването на бившия министър на културата при шоумена на 27 февруари 2001 г., са част от всичките подаръци, които водещият от своя страна подарява на своите зрители. Въпреки че Вежди Рашидов гостувал при Слави преди повече от 18 години, даровете му все още се пазят.

"Нека подари бутилката вино на някой добър човек да се почерпи. Както и бронзовата скулптура. За съжаление през годините започна да лъха една злоба от този човек. Започна и да ме имитира чрез актьорите си в предаването. Аз съм омърсен, никой няма право да използва моя образ освен мен и семейството ми", коментира още награденият с орден "Стара планина" за 50-годишния си юбилей общественик.

Рашидов пита къде е неговият хонорар от имитацията на образа му в "Шоуто на Слави". "Ако държавата ни беше на нивото на най-развитите в света, щях да го осъдя. Примери такива в света има немалко. Ето, в Марсилия за такива имитации има присъда за близо 50 млн. евро. Аз съм очернен в предаването, а той си печели пари", категоричен бе бившият министър на културата.

Вежди Рашидов бе дълбоко убеден, че предаването на Слави е проводник на лош вкус и откровена политическа платформа. Той е категоричен, че Трифонов променя ценностната система на цяло едно поколение в негативен план.

"Утре същите тези хора ще възпитават така своите деца. Аз и семейството ми сме възпитани, образовани и смислени хора, затова не гледам неговото предаване. Изключително много се радвам на "Като две капки вода". Това е уникално предаване, правено от талантливи хора и специалисти. Много приятно и забавно е за гледане, показва талантливи и смислени хора и страхотни шеги", добави още пред вестника Вежди Рашидов.

Той не крие, че е бил близък приятел с Илия Павлов. "Приятели бяхме точно по времето, когато Слави Трифонов пя на уше на Павлов. После пееше на разни другари. Така и забогатя, пеейки на уше на богати хора. Аз му желая да бъде жив и здрав и всичко най-добро", сподели още Рашидов.

В началото на април т.г. Рашидов поиска Слави Трифонов и всички публични личности, които имат влияние върху обществото, да декларират имотите си. Таз възможност може да стане с промени в Закона за радиото и телевизията, поясни тогава пред СЕМ ексминистърът.

"Трифонов е с 15 000 лв. заплата, докато един депутат получава 4500 лв. Щом ще разказваме всичко, нормално е всички да сме почтени и прозрачни пред обществото", каза тогава Рашидов и попита медийните регулатори: "Имате ли възможност да направите нещо, ако един човек създава грешен образ на друг в тв предаване, играе си с достойнството му, от което той забогатява, а другият остава омаскарен завинаги? Има ли органът сили да спре лавината?".

Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Малко е нагло да казваш ""Ако държавата ни беше на нивото на най-развитите в света, щях да го осъдя.", пък да биеш безнаказано полицай и то на служба, да му счупиш носа, защото ти направил забележка да не спираш, както Вежди напарви през 2001-ва, а после да лъжеш, че полицая теб удрял..обаче имало камер... Ако държавата ни беше на ниво, тоя щеше да има присъда и да е компрометиран морално и политически! Нагляр!
+1
 
 
А, той Вежди Рашидов щото е забогатял от продажба на скулптури и статуетки. Нагажда се при всяко правителство. Защо ли?!
+2
 
 
Рашидов какъв бе по времето на комунизма и за кого работеше.Дега плюе Слави защото направил пари през демокрацията .Вежди се нагмезди при всички и заради него Боко
-1
 
 
Не харесвам Трифонов, мнго му е просто предаването, ама той поне е "работил" нещо да ги изкара. А Рашидов да не се прави на луд, защото записите където го обявяваха за главен Мултак не са изтрити в БНТ. Да не се прави на луд, че не знам той как точно си е направил парите и с кои мафиоти е ял и пил, докато им е вършил услуги. Потърсете в Гугъл - Тодор Колев Пир по време на чума и гледайте за какво иде реч.
на 17.06.2019 г.
-3
 
 
Тук някак си усещам , че Веждите изпитва някаква завист към Слави. Опитва се прикрие , по същия начин , както Чопи се опитва да се докаже , че мъж и че не му пука за събитията , но явно се личи , че изпълнен със злоба , че не могъл да се облагороди и той самия...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: