Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Тази вечер Слави ще каже за последно "Това беше всичко, уважаеми зрители"
Автор: Екип Ruse24.bg 12:21 / 31.07.2019Коментари (5)1137
©
4176 предавания, двойно повече гости на диванчето, десетки концерти в страната и чужбина, скечове, хумор, конфронтации с политици. Всичко, което се случи за 19 години в "Шоуто на Слави", остава в историята. Тази вечер, точно в 23,30 ч., Слави Трифонов ще каже за последен път репликата "Това беше всичко, уважаеми зрители".

Шоуто, стартирало на 27 ноември 2000 година, приключва завинаги и никой не се съмнява, че това е краят. Дори предаване да има отново, дори и цяла телевизия да си купи Дългия, зарядът, който носеше "Шоуто на Слави", е изчерпан.

През годините то бе много повече от развлекателно. В него се случиха значими събития за целия обществено-политически живот, съобщава "България Днес". Това е предаването, в което Ахмед Доган призна за обръчите от фирми около политическите партии. Шоуто, което имаше собствен кандидат за президент през 2011 година в лицето на Меглена Кунева. Предаването, което се застъпи за исканията на майките на деца с увреждания и протестите доведоха до промени в закона. Слави Трифонов инициира национален референдум, който в крайна сметка доведе до промяна на финансирането на партиите у нас.

Но извън политиката предаването бе трибуна на най-големите български и дори от световна величина звезди. Почти няма родна знаменитост, която през годините да не е сядала на диванчето, за да разкрие съкровените си тайни. Точният брой на звездите, които никога не дадоха интервю на Трифонов, е три. Това са Лили Иванова, Васил Найденов и Тодор Колев.

"Лили Иванова е велика българска певица, но тя няма чувство за хумор, казва шоуменът в едно от интервютата си, разказвайки, че великата българска певица му се е разсърдила заради скеч, засягащ нейната възраст. Големият актьор Тодор Колев до последно бе убеден, че Слави е откраднал концепцията за шоуто си от неговото предаване "Как ще ги стигнем...". Затова и никога не се изправя очи в очи с Трифонов. Васил Найденов също не понася Слави.

"Нямам представа защо ни се сърди този човек. Обиден е, но не знам защо. Виждал съм го няколко пъти на живо, отнасял съм се с уважение към него, но нищо повече", изповядва се Слави.

Сценаристите му разказват, че през годините са правили всичко възможно да примамят естрадната легенда да гостува в предаването, но Васко Кеца отказвал. След много опити Дългия забранил на екипа си да контактува с Найденов.

Дори в едно от последните си предавания Трифонов разкри, че най-тежкото му интервю е било с Иван Костов. През 2001 година преди парламентарните избори шоуто кани лидерите на всички политически партии. Костов се съгласява.

"Това беше смразяващо предаване. Имаше много тягостна атмосфера заради всичко, което се беше случило между нас. Той също не искаше да е там, но знаеше, че го прави заради рейтинг. Беше много трудно и шантаво да го интервюирам. И двамата избрахме да се държим професионално, аз реших да не отмъщавам", казва Слави.

Като водещ на ежедневно вечерно шоу няма как екипът на Дългия да не е допускал гафове. За Слави обаче има две издънки, които никога няма да забрави и винаги ще се обвинява. Първата е на финала на шоуто "Танцувай с мен". Тогава автомобилът "Ферари", което спечели Метин Енимехмедов, отказва да запали пред очите на цяла България.

"Побеснях. След края на предаването влязох в гримьорната и с една лампа я изпочупих цялата пред погледа на всичките ми служители. Не знаех какво друго на направя", спомня си момента на ярост водещия.

Най-големият гаф за него си остава излъчването на повторение на епизод от предаването, в което актьорът Виктор Калев пародира образа на президента Росен Плевнелиев. Това се случва само ден след като той е изгубил сина си.

"Павел Станчев ми се обади и каза какво се е случило. Тези повторения се планират много по-рано, но това си е грешка. Изпаднах в много тежък гняв. Крещях, виках по екипа. Направо страшно. След това просто се извиних. Така правя винаги, когато сбъркам", разкайва се Дългия.

Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Слави си е Слави ,който не го харесва да не го гледа .
Aнонимен
на 31.07.2019 г.
-5
 
 
Да духа голия охлюв.Да си отива на село дивия чалгар
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2023/24
Футбол - други
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: