Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Слави Трифонов защитник на народа? Дали?
Автор: Екип Ruse24.bg 13:52 / 01.09.2019Коментари (10)1117
©
Баровско имение за над 4 милиона лева е само един от многобройните имоти на чалга месията Слави Трифонов, който се готви да влиза в политиката. Огромният палат се намира в елитния столичен квартал "Бояна“. Имотът е разположен до централна улица, но до него се стига по частен път, който ползват и стопаните на съседните две имения, пише "Ретро". Той е преграден с бариера, която се пази от портиер в кабинка. Зад нея пък дебне мощен черен джип с тъмни стъкла, в който яки мутри бдят някой да не навлезе в запазения периметър и да наруши спокойствието на ВИП обитателите. При появата на непознати в района бариерата се вдига и джипът със страховитите гардове излиза да респектира любопитните минувачи.

Самият Слави Трифонов, който се рекламира като народен трибун, неизвестно защо, се движи с брониран джип, ескорт от поне още едно мощно возило и цели седем гардове. По брой охранители той задминава дори някогашните мутри, на които бе момче за всичко - Георги Илиев и брат му Васил, когото застреляха, докато пътува именно за вечеря с Трифонов.

Въпросния имот в "Бояна" Дългия е вдигнал чрез една от фирмите си – "Ермитаж Есте“ EООД. Строежът е започнал през 2012 г., но едва миналата година Слави придобива удостоверение за въвеждане в експлоатация. Първоначалната сума, която Трифонов инвестира за започване на строителната дейност, възлиза на 1 623 000 лева, показват данни от Търговския регистър. През 2014 г. вече цената на палата е скочила на баснословните 1 850 000 евро, или 3 607 500 лева. Това става ясно от обява на популярна кантора за недвижими имоти, чрез която учиндолецът се опитал да продаде 5-етажната къща, по-голяма от прогимназия. По-късно обаче очевидно се е отказал и към днешна дата тя все още се води на името на неговата фирма. Експерти в областта на търговията с имоти коментират, че понастоящем цената на поредния Трифонов палат се е вдигнала поне с още милион, защото към сумата вече се причислява и луксозното обзавеждане, което през 2014 г. все още не е довършено.

Част от екстрите, с които чалгаджията разполага в боянския си дворец, са вътрешен асансьор, джакузи, частна винарна, басейн с вътрешна и външна част, както и панорамна тераса в облаците, която разкрива невероятна гледка към Витоша. За да не нарушават автомобилите и другите превозни средства уединението на обитателите ѝ, къщата е звукоизолирана по специална технология. Тъй като в тази част на квартала няма канализация, Слави пръснал още един чувал с пари за изграждането на изгребна яма със стоманобетонно водоплътно корито. За дъждовните води пък му направили отделен кладенец, а през 2014 г. се погрижил и да му е топло, като газифицирал целия 5-етажен дворец.

Луксозната къща е построена по индивидуален проект и значително се различава от стилистиката на съседните имоти. Тя е с правилна, почти правоъгълна форма и се простира на внушителните 1199 кв.м площ. Сградата е разположена в по-високата част на парцела, като в ниската му част се простира райска градина. Изградена е с най-модерните материали, има специална топлоизолация, окачена фасада с вентилация, слънцезащитни устройства, соларни панели на покрива, "умна“ дограма от най-висок клас и система, която поддържа вътрешния микроклимат. Това е луксът отвън, а този вътре е дори още по-нечуван.

Палатът е на 5 етажа – един подземен, един полуподземен и три надземни. В подземния етаж са разположени машинно помещение за басейна, помещение с генератор за резервно ел. захранване, стълбище, асансьор, котелно помещение и баня-тоалетна. В полуподземния етаж се помещават фитнесът, джакузито, басейнът, който има закрита и открита част, още една баня, винарната, стълбище, перално помещение, както и просторни стаи за обслужващ персонал, или с други думи - прислуга. На първия етаж в имението на Трифонов има входно преддверие, вестибюл, стълбище, два гаража, два дрешника, две лукс бани и две спални. Вторият е разделен на всекидневна, преддверие към тоалетна, тоалетна, стълбище, трапезария, преходно пространство и кухня. Третият, най-висок етаж, се състои от спалня, коридор, стълбище, поредна баня с тоалетна, дрешник, както и огромна тераса.

Говори се, че падналият от ефир шоумен притежава и друго 5-звездно имение в затворения комплекс "Делта хил“ край пернишкото село Кладница. Там също се наслаждава на басейни, джакузита, че дори и частен киносалон, тъй като е киноман, коментират негови съседи. Наскоро пък лъсна и топмезонетът му за 2,6 милиона лева в тузарски комплекс на столичния бул. "България“, където Трифонов живееше с бившата си изгора – танцьорката Мартина. Въпросното жилище също има собствен асансьор, задвижван със специален чип, римска камина, фитнес и помпозно джакузи за 6 души с панорамна гледка към Витоша.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.09.2019 г.
0
 
 
Всичко е важно Това което има Слави е плод на труда му Какво ще прави с него си е негова работа Справедлив е,улавя идеята и знае как да постигне целта си.... Сега тя касае целия Български Народ Аз го подкрепям и бих допринесла за делото Народно
+4
 
 
Ами успешен е човекът-и има! Това, че е богат, не означава, че не милее за народа! Може пък да се окаже, че не е забравил откъде е тръгнал! Да му дадем шанс!
Aнонимен
на 01.09.2019 г.
+1
 
 
Има, но не е пил сиромашка кръв, като всички политици през последните 30 год. Бил е добър в работата си - успял е! И може би има достатъчно поводи да бъде пазен...
Aнонимен
на 01.09.2019 г.
0
 
 
Гол охлюв бегай у учиндол бе де*а и чалгар де*а
Aнонимен
на 01.09.2019 г.
0
 
 
Следващия Бареков...
Aнонимен
на 01.09.2019 г.
+4
 
 
И какво от това че има
+2
 
 
И какъв е проблемът? Работи, изкарва си, харчи си. Да е жив и здрав и дано се осъществят намеренията му.
+3
 
 
Катафалката няма ремарке, нито ковчега джобове.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: