Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Цар на скандала: Устатият шеф Петров за пореден път съсипа колегата си Манчев с критика
Автор: Екип Ruse24.bg 16:54 / 07.09.2019Коментари (0)1236
©
Освен виртуозните специалитети изявените ни майстор-готвачи са специалисти и в скандалите, които обикалят публичното пространство.

Шеф Борис Петров е кулинарят с най-пиперлив език. През последните месеци той успя да "пресоли“ отношенията си с шеф Иван Манчев. Причина за скандала стана визитата на папа Франциск у нас. Храната бе поверена на Манчев, а Петров го захапа от страницата си във Фейсбук. "Няма по-смешно“ страхотно“ – четиво, (с каскет)…

Думата "страхотно“ съвсем не случайно е в кавички и бе употребена от Манчев в представянето на гозбите. "На кардиналите ще бъде поднесено едно страхотно ризото“, беше написал шефът. Очевидно фактът, че Манчев не само е успял да види папската свита, но и да им сготви е подразнил Петров, пише "Телеграф". 

Това явно не беше достатъчно на шеф Петров и той подпука Силвена Роу. По-рано тази година той сравни готвачката с древноегипетска мумия. В официалния му профил в социалната мрежа Фейсбук се появи комичен колаж, осмиващ външния вид на Роу и по-точно избора на тоалет.

"Не мога да разбера много неща, но едно от тях е защо форматът "Мастършеф“ в глобален мащаб, а нашите пак са минали всякакви граници, превръща готвачите в епохални сфинксове и божества“, пише Борис.

Публикацията се превърна в обект на коментари от страна на любопитните му последователи. В отговор на коментари под кадъра шеф Петров допълва: "Тази жена изглежда ли ви готвач, с ръцете на майка ви и занаятчийски усет на баба ви. Дали това е насочено да се замислите за храната като сетива и да ви разширят мисленето и любовта. Или е лежерничко удоволствие за игра с вибратор. Защото второто пак ще ви се стори най-якият сезон. Така говоря аз, не искам да ви обидя, ама аз чувствам, а вие ми разказвате за чувствата ви от последния ви телевизионен онанизъм. Май започва "Черешката на тортата“, ако мислите така за вас и много като вас наистина всичко ще е миг!“.

Написаното от Борис провокира контрастни мнения, голяма част от почитателите подкрепиха мнението му.

Във вторият сезон на "Хелс Китчън“ се разрази истинска война между Николай Тихомиров и останалите участници. Той ще остане в историята с култовата си реплика, която отправи към друг участник във формата: "Внимавай, брат. Накрая ще се изкуша и такъв ще ти плесна в ефир, че години наред ще ни дават по телевизията“.

Шеф Виктор Ангелов напусна журито в предаването "Мастършеф“, където заедно с Петър Михалчев и Андре Токев бяха непоклатим отбор. Мястото му зае Лео Бианки, който според по-голяма част от феновете на шоуто не успя да се справи с трудната задача да отсее най-добрите кандидати. Според запознати Ангелов е прекратил отношенията си със споменатите си колеги, а новината, че Лео ще го смени е реагирал с насмешка

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: