Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тунингованата приятелка на бияча от "Фермата": Ако бях на негово място, щях да й спукам главата на гордата българка
Автор: Екип Ruse24.bg 12:54 / 22.09.2019Коментари (0)1005
© Фейсбук
Иван Милин, татуираният здравеняк от "Фермата", който удари шамар на друга участничка в приключенското шоу - Елизабет Илчева и бе изгонен от предаването, получи сериозна подкрепа от приятелката си.

Tунингована мацка на име Ралица се вбеси след публикации в различни медии, че Иван шамарил не само участничката във "Фермата", а бившата си приятелка, налагал и сервитьорки по морето.

Ето с какво гневно писмо до "Хотарена" избухна гаджето на Иван (без редакторска намеса): 

"Колко сте смешни с измислените си истории за Иван, само вие си знаете. Опитвате се да злепоставите приятеля ми и това, че той мълчи, защото вижда колко сте жалки, не значи, че и аз ще го направя.

Само мога да ви пожелая на вас и на всички малоумници, които четата статиите ви, някой ден да намерите толкова мил и грижовен човек като Иван, който да ви обича истински.

Това че продукцията не излъчват всичко, което се е случило, не значи, че Иван е виновен. Аз лично ако бях на негово място щях да й спукам главата на "гордата българка“, на която всяка втора дума и е на английски.

Има достатъчно обиди към него, които са предизвикали реакцията му. Аз като човек до него изобщо не се чувствам приятно постоянно да чета глупости по негов адрес. Всички хора около него са горди, че познават такъв човек“, пише ядосаната мацка.

Близки до Милин разказват, че често раздава юмручно правосъдие над барманки и сервитьорки в собствените си заведения по морето. Миналото лято татуираният разложанин се озова в ареста за 24 часа, след като стреля с пистолет пред кметството в Приморско. Тогава ченгетата го закопчаха в лъскавия му джип "Порше Кайен" заедно с две момичета – на 18 и 19 години, които се оказаха сервитьорки в една от кръчмите му. До стрелбата с пистолет се стигнало, след като Иван Милин опитал да наеме стая в хотел "Лагуна", вероятно за да се усамоти с дамите. На рецепцията обаче му казали, че няма да го пуснат, тъй като една от придружителките му не разполага с лична карта.

Вбесен, импулсивният здравеняк извадил пистолет и произвел няколко изстрела пред хотела, след това стрелял и в центъра на Приморско, точно пред кметството, преди да бъде задържан. До този момент обаче Иван не е осъден за това престъпление, което се наказва със затвор до 2 години, писа ‚Уикенд“.

Кръчмарският бизнес на Иван Милин по Южното Черноморие пък не вървял никак добре заради чобанските обноски на татуирания исполин както с клиентите, така и с персонала в заведенията му. "Миналото лято всичките му сервитьорки избягаха още в края на месец юли, тъй като се оплакваха, че им посягал.

Удрял им шамари и им крещял, че са малоумни и крадливи. Бях готов да наема една от избягалите барманки, но тя се прибра в родния си град Монтана от страх да не бъде репресирана от бившия си работодател", спомня си собственик на нощен бар в Китен. Заведенията на Милин на морето пък често ставали арена на мутренски сбирки. Имало случаи, в които компанията на собственика демонстративно се заяждала с други клиенти и се стигало до зрелищни боища.

Въпреки че 30-годишния здравеняк се извини във "Фермата" за шамара, който удари на Елизабет, той сам призна, че не му се случва за първи път да посяга на жена. "С предишното ми гадже се разделихме, след като я ударих", невъзмутимо призна старо свое прегрешение Иван Милин.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: