Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Богатият спонсор на фолк певиците си отишъл от този свят тъжен и самотен
Автор: Екип Ruse24.bg 16:38 / 25.09.2019Коментари (3)1089
©
Въпреки че е бил заобиколен от красиви жени, по които е пръскал щедро хилядарки, Ангел Тенев, по-известен като Свинаря, си е отишъл тъжен и самотен от този свят. Бизнесменът, който издъхна внезапно на 23 септември, е имал и сериозни проблеми с алкохола. 

Според негови близки алкохолът е причина за преждевременната му смърт. Тенев се славеше като изключителен бохем и бонвиван. Приживе той щедро пилееше солидни суми по фолк певици и манекенки, които с охота се сменяха една след друга в леглото му.

"В последно време Ангел пиеше много, не изтрезняваше. Много вероятно това да е и причината за смъртта му. Със сигурност е давил мъката си в алкохол, след като разби семейството си. Няма начин да не си е давал сметка, че красавиците, които се въртяха около него, са го правили само за парите му. Живееше доста разгулно, като за последно“, споделя приятел на бизнесмена.

63-годишния Ангел Тенев – Свинаря е сред сериозните месопроизводители в страната. Работи по европейски програми и усвоява милиони средства от присъединителните фондове. Той обаче е по-известен с младите любовници, до една от сой, и с бляскавите чалга партита, които организира.

Сред "перлите“, които са се възползвали от  щедростта на Свинаря срещу определен вид "специфични услуги“, блестят имената на фолк певицата Галена, Мария и Анелия, миската Роси Иванова и още куп нейни колежки и моделки. Слуховете носят, че и Наталия Гуркова се е срещала тайно със щедрия Тенев, покрай една от разделите с мъжа си, вече покойният Джордже Михалевич.

За Свинаря и неговата слабост към певиците от лекия жанр се заговори усилено покрай секс аферата му с Мария. Освен, че й подари Мерцедес S класа, Тенев изсипа куп пари за два клипа на любимата си, единият от които сниман в Сицилия и според слуховете струва 40 000 евро. Покрай Мария се облажи и рапърът Криско, който получи завидни хонорари, за да напише песни за певицата. Свинаря толкова се увлякъл по Марийчето, че дори искал двамата да заживеят заедно. Но нещата се разсъхнаха, когато усетил, че изпълнителката тъче на още два стана. Двамата се разделили като приятели, а Мария му е върнала колата, защото получила по-хубава и по-скъпа от новия си спонсор.

Малко след това една от най-красивите носителки на титлата Мис България  – Роси Иванова замести Мария в постелята на ненаситния палавник. Говори се, че именно тя е причината Свинаря да зареже законната си съпруга. Близки до миската споделят, че тя дарявала заможния земеделец с ласките си срещу солидна издръжка, която се стопявала светкавично за дизайнерски тоалети и процедури в салоните за красота, както и за "бял прах“, към който Иванова била пристрастена.  В края на миналата година двамата посетиха Дубай, където отседнаха в един от най-скъпите хотели в света, после отскочиха и до Малдивите.

Цялото лято на миналата година двамата бяха забелязвани заедно по морето, където Свинаря вдигаше шумни купони, на които си канеше известни певици, които да го забавляват. Сред гост "звездите“ на прословутите партита на Тенев бяха Мария Илиева, Гери-Никол, дори и Азис, като клюката говори, че за 30-40 минутно участие изпълнителите получавали по 10 бона на ръка. На партитата, които Свинаря организираше, са идвали накуп и три сръбски легенди – Горан Брегович, Лепа Брена и Цеца Величкович.

В началото на миналия август "Мис България“ отбеляза 31 години с 24-часов купон в две от най-модерните заведения във Варна. Масрафа, който струвал около 50 хиляди, отново поел любимият старозагорец на Роси, който тогава бе представен в медиите като "загадъчен и млад земеделец милионер“. Влюбеният Тенев подарил и мегалъскаво "Порше“ на синеоката красавица, с което тя бръмчи до днес, пише "народ.бг". В средата на април се заговори, че Ангел Тенев е готов да спаси от запор имението на Николай и Евгения Баневи в Бояна, което бе обявено за продан от частния съдебен изпълнител за 6 милиона, но до сделка така и не се стигна.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хранил и поил к**ви. Приказката има край.Ще си ги носи милионите в гроба.Сигурно бачкаторите му няма да изкарат и за 3 години това,което ще профука за час някой к***а от антуража му.Всеки си носи кръста...да и*а и свините и свинарите!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: