Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Ето я непоказваната досега тайна внучка на Тодор Живков!
Автор: Екип Ruse24.bg 12:53 / 28.09.2019Коментари (7)2091
Ето я непоказваната досега дъщеря на Владимир Живков! Младата и красива Елизабет Живкова днес става на 27 години, а едновременно с това празнува и годежа си със симпатичен италианец. Досега за внучката на Тато не се знаеше нищо, а животът й е забулен с мистерия. Публикуваме за първи път снимки на тайнствената Елизабет Живкова. Момичето става днес на 27 години.

Най-големият подарък, който очаква да получи, е предложение за брак от приятеля си - италианец, чието име засега се пази в тайна. Елизабет и роднините й вече знаят за предстоящото предложение, а внучката на Живков със сигурност ще отговори с "Да!". Пожелания Елизабет и италианецът да бъдат щастливи заедно вече се появиха под техни общи снимки. Човек от рода Живкови също потвърди за щастливото събитие.



В момента Елизабет Живкова живее в Италия и работи за модна къща там. Очаква се съвсем скоро да има и сватба, която най-вероятно ще бъде в България, твърдят приятелки на красавицата.

Жените от фамилия Живкови винаги са се славили с добрия си вкус и любовта към модата. И докато за българите не е тайна дизайнерската кариера на внучката на Тато - Жени Живкова, и нейните дъщери Людмила и Андреа, малцина знаят, че по техния път е поела и братовчедка им. Става дума за дъщерята на Владимир Живков от втория му брак - Елизабет, която вече покорява света на сатена и котешките пътеки.

За Елизабет и брат й Тодор, носещ името на знаменития си дядо, се знае малко, защото и двамата са извън обсега на публичното внимание. Елизабет е плод на любовта на Владимир Живков, син на Тодор Живков и втората му жена след Маруся - Валя.

Валя се славела като голяма красавица и на младини била манекенка. От нея и от леля си Жени Живкова 26-годишната Елизабет наследява страстта към модата. Младата жена вече има сериозен опит зад гърба си, на който могат да завидят много кандидатки за световна слава. Тя първо завършва престижния Американски колеж в София, където получава перфектно образование и страхотни познания по английски език.

Елизабет знае какво иска от живота и след като завършва средното си образование, заминава за Лондон, където е приета да следва моден дизайн в лондонския филиал на престижния институт "Марангони". Там най-малката внучка на Тодор Живков се представя повече от добре и впечатлява преподавателите си както с желанието си за развитие, така и с креативността си.



Благодарение на тези качества Елизабет е забелязана от световна дизайнерска къща и успява да изкара престижен стаж при прочутия дизайнер на висша мода и носител на Ордена на Британската империя Алекзандър Маккуин. Там девойката също показва изключителни умения и познания в областта на модата и получава висока оценка от ръководителите си, пише "България Днес". Нещо повече. През 2012 г. Елизабет участва в американската Седмица на модата като асистент, нещо нечувано досега от българска страна.

Мнозина са категорични, че дъщерята на Владо Живков ще пожъне изключителни успехи в дизайна и производството на облекла, като мечтата на младата жена била един ден да си основе собствена модна линия, която да достигне до световните висини. За тази цел Елизабет черпи опит и от постиженията на леля си. Когато се прибере в България, често може да бъде засечена в "Жени Стил", където Живкова й дава ценни напътствия и възможност да се обучава допълнително.

Самата Жени шие абитуриентската рокля на племенницата си след завършването й у нас. Заедно с Людмила и Андреа Елизабет се включва и с идеи при разработването на част от моделите за колекциите на прочутата си роднина.

Трите девойки са свързани не само чрез страстта към модата, но и обичат да прекарват времето си заедно, когато имат тази възможност. Те са горе-долу на една възраст, като най-голяма от трите е Людмила, а най-малка Андреа. На двете дъщери на Живкова също им предстои светло бъдеще в света на модата. Людмила е завършила дизайн в Прит Инститют в Ню Йорк и от лятото работи в голяма компания в модния бранш.

Андреа, също като Елизабет, е възпитаничка на лондонския филиал на "Марангони" и вече неколкократно взима участие в модните ревюта на майка си освен като модел и като асистент. Любопитното е, че освен Елизабет, Людмила и Андреа още една девойка от фамилията на Живкови се очертава да се насочи към дизайна. Става въпрос за дъщерята на Тодор Славков - Катерина. През 2011 г. малката госпожица се включи в ревюто на леля си Жени, а "България Днес" говори с нея: "Искам да стана като леля – дизайнер, и ще работя по тази своя мечта", сподели симпатичната Кати под одобрителния поглед на баща си - Тодор Славков.


Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
к*р за правешкия тъпанар Живков, неговите деца, внуци и правнуци!
Aнонимен
на 28.09.2019 г.
-3
 
 
Става.Бих и го дал да го посмучи малко като подарък за рождения ден,пък после да го смучи и на оня жабар
0
 
 
Що не в Русия ? Нали от там го крепиха дядо им.Какви са тези Италии,Ню Йорк,Лондон...мода и в Русия има.
-4
 
 
Кой е тоя Тодор Живков ? Травестит ли отново или !?
Предлагам билков чай за регулиране на теглото .
0
 
 
Никой от тяхното семейство не се занимава с благотворителност .
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 28.09.2019 г.
-1
 
 
Никой от тия не посяга към мотиката..
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Рокади в МВР
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: