Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Осемгодишната щерка на Любо Нейков част от елита, има си и личен шофьор
Автор: Екип Ruse24.bg 08:49 / 30.09.2019Коментари (0)990
©
Комикът Любомир Нейков не пести нито лев, за да получава единственото му дете най-доброто образование. На 3 септември, когато е първият учебен ден във френския лицей "Виктор Юго", дъщеря му Анна започна обучението си в трети клас на едно от най-скъпите училища у нас. За да няма никакви притеснения относно нейната безопасност, личен шофьор возел щерката на актьора до училище с джип и я връщал обратно.

Младокът изпълнявал ролята и на неин охранител. Често хлапето било придружавано от майка си Гинка, а татко й Любо почти не се мяркал. Телевизионния продуцент бил затрупан с ангажименти около последните си проекти, които снимат заедно със съдружника му Евтим Милошев.

В баровското школо обучението на вип отрочетата започва от 2-годишна възраст, а първокласниците там са едва 6-годишни.

Лицеят се нарежда сред най-престижните училища в страната, но обучението там е доста солено и недостъпно за повечето български деца. Само за една учебна година Любо и останалите родители, изпратили децата си във "Виктор Юго" заплащат по 10 000 лв. годишно. В сумата обаче не влизат допълнителните разходи за извънкласни занимания и зелени училища. Отделно се заплащат и изпитите. Анна започнала обучението си в лицея още в забавачницата му, когато била едва на 3 години. Таксата за нея също не е ниска и се равнява на 9410 лв. За да се изучи в елитното училище, където Анна дружи с наследниците на родния и чуждестранния елит, дипломати и политици, Нейков ще трябва да се бръкне с над 120 000 лв., пише "Уикенд".

Наследницата на бащата на "Комиците" се роди през февруари 2011 г., но въпреки това малцина от колегите му са я виждали. Актьорът страдаше от параноята, че го дебнат папараци, за да го снимат с бебето. За да не го разпознаят при всяка тяхна разходка с Анна, Любо се дегизирал до неузнаваемост. Всеки ден, когато нямал работни ангажименти, Нейков бутал количката в парка, маскиран с черни слънчеви очила и бейзболна шапка.

Появата на 13 години чаканата Анна тотално промени живота на семейство Нейкови. Преди да се появи на бял свят, съпругата му Гинка загубила друго тяхно дете докато била бременна в шестия месец.

Малката Ани се оказала най-голямата им радост и гордост в семейството, а и Любо не пропуска момент да го подчертае. Макар да имала всичко, тя не била разглезена, а много възпитано и любезно дете, разкриват актьори. В същото елитно школо знания на български и френски попива и дъщерята на Ники Кънчев – 11-годишната Мари-София.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2023/24
Футбол - други
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: