Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Сбъдна се най-големият кошмар на проф. Вучков
Автор: Екип Ruse24.bg 08:50 / 02.10.2019Коментари (7)1260
©
Водещият на "Времена и нрави" предусещал, че дните му са преброени, а най-голямото му притеснение било, че наследството му ще остане в ръцете на доведения му брат Михаил Петров.

Любопитното в случая е, че банковата сметка на Вучков била препълнена с около 500 000 лева, които събирал от години като хонорари от предаванията си и авторски телевизионни коментари. Вучков водил скромен живот, което довело до увеличаване на авоарите му. Смъртта обаче изпреварила намерението му да разпредели наследството си на други хора, пише "Блиц". Драмата в живота му се оказала огромната самота, която поглъщала душата му като бездна, която нямало как да запълни.

"Ще ме боли ли, когато умра?", попитал Вучков свой близък приятел непосредствено преди да почине.

До последния си дъх авторът на над 30 книги искал да работи. Часове преди да настъпи смъртта му той повикал линейка, защото му прилошало. Лекарите го прегледали, дали му хапче и той се пооправил. На никаква цена обаче не се вслушал в съветите на доктора да си почива. Вместо това поискал да отиде до телевизия "Евроком", за да води предаването си. Времето обаче не му стигнало...

По ирония на съдбата се оказва, че смъртта му ще се окаже благодатна финансова радост. Освен съдържанието на тлъстата банкова сметка Михаил Петров ще сложи ръка и на кокетния апартамент на Вучков на столичната улица "Христо Белчев", който според брокери може да бъде продаден за не по-малко от 300 000 лева.

За благодарност Петров написа некролог на Вучков, в който подигравателно е написано: "Нека пътуването в безвремието ти донесе онзи вътрешен баланс и удовлетворение, които ти липсваха тук, на Земята... Почивай в мир".

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Викаше понякога,караше се и критикуваше професор Вучков,но беше добър човек.Светла му памет.
+2
 
 
Вучката не е бил умен никога.Заядлив да но умен не.Това ,че се заяжда със всички не го прави умен.И той е мислил ,че смъртта е за другите но за него не се отнася.
на 01.10.2019 г.
+7
 
 
Еееех професоре, професоре, уж се бараше на умен и всезнайко пък не знаеш че завещания се пишат овреме а не се чака последния момент, особено на тая възраст и още повече с такива сериозни причини като твоите. Сега омразния ти полубрат ще ти прибере всичко, а хората дето са те гледали ще останат с пръст в уста, а ти ще се пържиш в гроба. В края на краищата никой не е вечен на тая земя и се действа докато е време. Амин
+1
 
 
Всеки може да си направи сметка що за човек е бил. Някой ще каже пестелив ? Не. Скръндзлив и скъперник.Това,че беше злоблив и арогантен показва,че високомерието не прикрива самотата. Оскотял нарцис,който си отива сам...и не оставя нищо след себе си.Всъщност оставя. На онзи който е презирал цял живот и сигурно надменно е гледал отгоре. Понеже съдбата си знае работата ,а лакомия г*з до последно не е мислил за живота ,а за егото и джоба си....е сега брат му ще се радва на кинтите.Това е съдбата! Ахмак лозе копае,юнак вино пие. Всички червеногъзи тролчета,ченгеноца,мухльовци от соц времена с титли и фасони "страдат" по тоя глупак.Професор по НИЩО. На България изобщо няма да и липсват подобни набедени професори.До 40-те е забравен.Един тъпак по малко.Приживе никой не го величаеше,като умря носталгично настроените червени мухоморки и русофилистици...Бог да го прости. Какъв Бог за този безбожен лакей и шут на бай Тодор.Да е жив и здрав брат му да харчи на воля и той и близките му ;))))
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: