Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Край на догадките! Разбра се кой плаща скъпите почивки на Райна
Автор: Екип Ruse24.bg 08:55 / 09.10.2019Коментари (2)1128
Най-после стана ясно откъде идват парите за безкрайните пътувания на фолк певицата Райна. Бившата звезда на "Пайнер" почти не работи, но въпреки това намира начин да обиколи целия свят. Как става това?



Повечето от ваканциите ѝ са на аванта – различни фирми я изпращат да се развлича, за да им прави реклама. 



Райна не само че не плаща за повечето от своите екзотични пътувания, но и взима пари за тях, пише "Уикенд". Тайната на певицата е, че усетила навреме накъде духа вятърът и още докато била на върха, давала почти всичките си пари, за да обикаля света.

След няколко екзотични екскурзии до Латинска Америка във време, в което дестинацията все още не беше популярна, ѝ излязло име на пътешественичка. Оттогава започнали да я търсят различни фирми с предложения да я изпращат на места, които все още не са много познати в България. Целта е тя да ги рекламира. Единственото задължение на певицата било да залива социалните мрежи със снимки от въпросните пътувания. Тя не само че се наслаждавала без пари на скъпи хотели, храна и всевъзможни глезотии, но и взимала пари, защото ги рекламира. "С един куршум – два заета – хем разпуска, хем печели. Накрая спря да работи, защото вече нямаше нужда", коментират познати на македонката.

Наскоро тя бе на доста дълга разходка до Малдивите, като не пропусна да наводни интернет с фотоси, които очевидно са правени от професионален фотограф. На много от тях беше отбелязано името на фирмата, която я е изпратила. Преди това Райна се отби до Германия с бившия си приятел – ММА-боеца Валери Тюлеков. Там ги изпрати една от модните къщи в България. Още по-рано пък компания от Малдивите бе "подписана" и на кадри от Дубай. В края на лятото македонката скъса с гаджето си, но не спря да се разхожда по света, като очевидно води със себе си и фотограф, който да запечатва красиви кадри от пътуванията ѝ. За 38-ия си рожден ден например отиде в Португалия. Не е изключено и това пътуване да е на аванта.

Райна не е единствената, която ваканцува на чужди разноски само срещу няколко снимки в социалните мрежи. Фирмата, която я е изпратила в Дубай и на Малдивите, е подарила ваканция и на бившата клюкарка в предаването "Папараци" Лили Ангелова. Този път ваканцията е била на остров Мавриций. Елен Колева пък наскоро се завърна от Дубай – където я е финансирала същата компания. Актрисата е една от малкото, които постъпиха честно със своите последователи в социалните мрежи. Тя призна открито, че е била изпратена в Дубай без пари – в качеството си на инфлуенсър, който би следвало да препоръча услугите на компанията, платила разноските.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Тея ги разправяйте на бабите си.Всички тези сладурки са известни духачки.Елен Колева,Лили....сега и тази. Какво има да им рекламираш на Малдивите и да даваш пари на някаква овца,като е достатъчно да си напраиш един каталог от снимки на добри фотографи и да сложиш някакво кратко инфо.За балъци ли ни вземате как оправдават харченето на пари по пътешествия разни професионални духалки.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: