Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Откакто демонстрира визия на джендър, Кристиан Костов е жертва на непрестанен тормоз
Автор: Екип Ruse24.bg 08:57 / 09.10.2019Коментари (0)1216
©
Кристиан Костов наскоро смени тотално визията си и възприе джендър модел на поведение и облекло, който възбуди много полемики сред почитателите му. Напоследък обаче талантът е изправен пред по-голям проблем от това как феновете приемат решението му. Вчера певецът, който работи по нови проекти, сам проговори за драмата си чрез своя профил в инстаграм. Оказва се, че Криси е жертва на преследвачи и телефонен тормоз.

Ето какво сподели финалистът от "Евровизия":

"Като артист съм свикнал да си правя снимки, видеоклипове, селфита, и др. Схващате идеята, нали? И така... днес имах бизнес среща, затова се събудих много рано, но нито се чувствах добре, нито изглеждах така. Просто не беше най-добрият ми ден. Реших да отида да си взема шоколадово мляко, за да се развеселя, но там ме чакаше човек (все още не знам как е разбрал къде точно ще бъда, но както и да е...) Той ми каза: "Здравей, Крис, нека да направим селфи". Любезно помолих да не се снимаме точно днес, а също и да не ме върви след мен, защото не съм в настроение. Не за първи път го виждам, със сигурност ЗНАМ, че вече имаме поне 5-7 селфита. И така... взех си нещата и тръгнах, но видях как той тича наоколо, търсейки ме, като в междувременно се обажда на някого.

Отидох на срещата. 30 минути по-късно приключихме и когато излязох навън, ме чакаха четирима по-големи хора, които настояваха да се снимаме. Изтъкнаха, че са чакали да изляза в продължение на 1 час. Нещо повече - казаха ми, че съм ДЪЛЖЕН да го направя, защото съм публична личност и нямам право на лично пространство. Отново любезно отказах, защото се плаша от хора, които ме дебнат и преследват.

Тогава избягах с една приятелка, докато наш близък остана, водейки разгорещен спор с тях. Сега получавам съобщения, изпълнени с омраза (не знам как са научили телефонния ми номер, но вече дори не се изненадвам), в тях се пише: "Тъжно е, че някога обичах работата ти, понеже ти си голям боклук, мършав педераст... (хомофобия, здравей) Върни се във Виена" и т.н. и т.н. Ще го кажа веднъж. Аз не съм "нещо" или нечия "собственост". Имам собствени чувства и свободна воля. Чувствам се отговорен за действията си спрямо хората, които ме подкрепят и се опитвам да достигна очакванията на всички - да бъда добър човек. Но не можете да си представите колко пъти другите са груби", пише в публикацията си Кристиан.

Очевидно думите му са докоснали феновете му, защото по-късно, като коментар към статуса си, той благодари за хубавите съобщения, които е получил. Руската звезда - Дима Билан, също не остана безразличен към написаното и подкрепи Костов. "Не всички хора са човечни, има и такива, които преминават всички граници! Всеки има право на свое пространство, в което да се чувства свободен, а личният живот е закон! Но има и още едно правило - светът е несъвършен", гласи посланието на изпълнителя към Кристиан.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: