Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Мачо от "Сървайвър" опита да отвлече двете си деца на пъпа на София
Автор: Екип Ruse24.bg 09:02 / 11.10.2019Коментари (0)1265
©
Мачо от "Сървайвър" опита да отвлече двете си деца на пъпа на София, научи "Уикенд" от очевидци на престъплението. Андрей Едрев пробвал да отведе насила 4-годишния Александър и 3-годишната Бориса на централния пешеходен булевард "Витоша" в петък миналата седмица.

Двете хлапета останали на грижите на майка им Гергана Сапунджиева след раздялата с Едрев отпреди месец, за която се разчува едва сега покрай екшъна с неуспешното отвличане. В момента красавицата има нов мъж със солиден бизнес, който вече се грижи за малките Алекс и Бориса. До екшъна се стигнало, след като бургазлията дръпнал наследниците си към своята кола с намерението да ги отведе далече от бившата си и новия й любовник. Майката обаче видяла случващото се, развикала се и провалила плановете на таткото.

В края на септември Гергана, очевидно афектирана от разлъката, постнала на стената си във фейсбук следното послание: "Ето как губиш жената, която те обича... Губиш я - когато осъзнае, че за теб винаги е била само опция. Докато ти самият си бил най-важният приоритет в живота й. Губиш я - когато я държиш на разстояние, а тя самата ясно и категорична показа, че избира теб. Само теб. Губиш я - когато й даваш неясни обещания за утре... и това утре никога не идва".

Нейната приятелка Галина Стефанова пък я успокоява: "Геринце, и това ще мине, кураж и любов". Риалити двойката Гергана и Андрей живееха на остров Бали, където сървайвърът въртял рентиерски бизнес. 47-годишният плейбой от Бургас се прочу с участието си и в "Острова на изкушенията“ през 2008 г., където участва и Русата Златка. Златка Райкова и дългокосия гларус стигнаха до доста безсрамни изцепки.

Андрей успя да осребри появата си на малкия екран, като в крайна сметка се уреди с голяма къща с градина и басейн на остров Бали, две гледачки за децата и готвач, който приготвя вкусна храна за цялото семейство.

Синът и дъщерята на разбитото вече семейство вече знаят 3 езика - родния български, английски и индонезийски. Доскоро Едрев се фукаше, че островът е тяхното място, където живеят свободно, сред красива природа, а децата се гмуркат в океана и нямат страх от нищо. Идилията обаче вече е в миналото – хлапетата и майка им живеят в София, а риалити героят се е прибрал при родителите си.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2023/24
Футбол - други
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: