Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Стоичков ошамарил бившия си зет, кръшкал на Христина с палава сръбкиня
Автор: Екип Ruse24.bg 12:11 / 12.10.2019Коментари (0)1227
©
Футболната легенда Христо Стоичков ошамарил хубаво хърватския си зет Лука Белич, който се развежда с по-малката му дъщеря Христина. Преди няколко месеца, когато се случила раздялата, разлютеният Стоичков сгащил грешника в дома им в Маями да си стяга багажа, и на изпроводяк му изплющял два-три плесника, доверяват близки до звездната фамилия.

Оказва се, че имащият слава на плейбой тенисист е сгазил лука, като кръшнал на Христина с някаква сръбска парцалеса, живееща в Маями. Това е втори тежък удар за семейството на Ицата, след като преди това и голямата му дъщеря Михаела също се раздели окончателно със съпруга си Айкут Рамадан, от когото има момиченце.

Семейният екшън се разиграл в дома на Христина и Лука в покрайнините на Маями, подарен им от самия Стоичков като сватбена зестра. Вече наясно със раздялата, бесният баща посетил жилището под претекст да провери дали не липсва някоя семейна ценност. Случайно или не, Христо сварил неверника, тъкмо преди да се изнесе от жилището.

На великия номер 8 му паднало пердето и подкарал зетя с няколко шамара, гарнирани с обичайните му люти псувни до девето коляно. Макар и достатъчно корав да отвърне, гузният Белич не посмял да посегне на 53-годишния си тъст. За да не става по-голям панаир, хърватинът кръшкач набързо си събрал багажа и офейкал. Камата пък с кръвожаден поглед следял да не изчезне нещо ценно от къщата. "Кракът ти няма да стъпи повече тук, помияр!", заканил се Стоичков.

Въпросът с имуществото обаче ще се решава в съда. Макар двойката да сключи брак в България, има вариант да се разведе в Щатите с необходимите документи. По всичко личи, че се задава тежко бракоразводно дело. Ако къщата е придобита по време на брака, Белич може да претендира за част от собствеността, или да иска парична компенсация.

Цялата драма около раздялата на младото семейство започнала още през пролетта, когатоХристина взела да надушва изневерите на мъжа си. Лука Белич мачкал чаршафите с някаква сръбска бръмчалка в Маями. Такива като нея често се навъртали там на лов за млади богаташи, докато наред с това се щракат по плажовете.

Още като се взеха с Христина през 2013 г., за хърватина се знаеше, че има имидж на палавник с куп гаджета и сексуални авантюри зад гърба си. Въпреки това обаче успя да открадне и сърцето на госпожица Стоичкова. Връзката им стана сериозна, а две години по-късно с благословията на Стоичков младите минаха под венчилото на лачена сватба в Правец. След това заживяха в Маями, където се установи цялата звездна фамилия – родителите Христо и Марияна, както и сестрата Мика с нейния тогавашен съпруг Айкут. За петте години заедно Христина и Лука не успяха да станат родители, макар и преди време да се говореше, че работят по въпроса, предават от "Уикенд".

В крайна сметка Христо Стоичков не случи на зетьове, след като и другата му щерка Мика се раздели с доскорошния си любим Айкут. Преди около година между тях досущ като в сапунка застана засукана туркиня. Мика изгони неверния си съпруг от дома им и в момента гледа сама дъщеричката им Миа.

За разлика от любовните неволи на дъщерите си, Христо Стоичков може да се похвали с железен брак, който продължава до ден-днешен. Преди 31 години носителят на "Златната топка" взе за булка Марияна, бивша продавачка от магазина "Аско Деница" в столичния квартал "Младост".

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2023/24
Футбол - други
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: