Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Шеф Токев остана без ресторант
Автор: Екип Ruse24.bg 10:24 / 29.10.2019Коментари (0)1417
©
Шеф Андре Токев използва циганското лято, за да премести хитовия си столичен ресторант.

Къщата, в която се помещаваше изисканото заведение на готвач №1 у нас, вече е продадена, и той бе внезапно прокуден, въпреки че мястото бе добре разработено и се радваше на солидна клиентела, пише "Уикенд".

Дългогодишният собственик на сградата, в която навремето е живял комунистическия управник Антон Югов - Добромир Гущеров, сключи изгодна сделка и продаде имота, в който от 2 години беше настанен ресторант "Андре". Оказа се, че новият собственик има други планове за къщата и внезапно се наложи Токев да търси ново убежище за заведението си.

Оценителят от "МастърШеф" обаче не се предава и светкавично намери ново място за изисания си ресторант. То ще е в сърцето на София – на хвърлей от парламента, зад бившия хотел "Радисън". Там години наред се помещаваше друг популярен ресторант – сръбския "Банкович".

В началото на седмицата Андре Токев извика бачкатори в един от топлите октомврийски дни и ги накачули на фасадата на заведението. Тяхната задача бе да сменят по най-бърз начин старата рекламна табела с неговата. Промени в интериора предстоят да бъдат направени в идните седмици.

Топ готвачът през лятото бе зает с ресторанта си на морето и снимките на най-новото си предаване "Ловци на храна", а в началото на октомври пък отскочи до Бразилия. И едва след завръщането си от Латинска Америка бе сюрпризиран с неприятната вест, че трябва да смени локацията на ресторанта си. Той обаче бърдо сколаса да поръча красива табела за гурме заведението си в сърцето на София.

В деня, предвиден за монтажните работи, Токев пристигна в отлично настроение пред лъскавото си бистро с белия си джип. Бригадата майстори вече беше на обекта и премахваше стария надпис. Двама мъже се бяха покачили на метална стълба и увиснали на височина 2 метра, сръчно развиваха винтове с отверки.

Андре, който наскоро стана дядо, излезе от роувъра си и хвърли бърз поглед към работещите. А след като се увери, че демонтажът им спори, отиде до багажника на возилото си, отвори го и измъкна оттам новата табела. "Ето, това трябва да закачите. Само внимавайте да не счупите подложката на буквите, че е доста крехка", рече той на наемниците, подавайки им стилния надпис.  

В следващия час майсторите се препотиха три пъти, докато нацелят точната позиция на болтовете. Собственикът на ресторанта наблюдаваше внимателно всички техни движения и даваше указания, когато нещо не му харесваше.

Междувременно край заведението мина негова стара позната и двамата си побъбриха 4-5 минути. Токев не пропусна да се оплаче от внезапно сполетелите го патила, а приятелката му го окуражи с думите: "По-добре е, че стана така. Тук ще ти върви повече!"

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: