Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Жената, която разби сърцето на Годжи напомни,се изяви в телевизионно предаване
Автор: Екип Ruse24.bg 17:41 / 10.11.2019Коментари (0)1124
©
Жената, която разби сърцето на Георги Милчев-Годжи и заради която изпя най-сълзливите си балади – Зорница Петрова, участва в "България търси талант" с детската си школа по танци "DIVA ZONE". Със същия танц групата е спечелила няколко златни медала, но бил преработен специално за сцената на шоуто, дочу HotArena.

"Много сте шарени, много сте различни. А кой е хореографът? Подозирам, че има някой в сянка, който не виждаме тук", полюбопитства след изпълнението им Любен Дилов-син. Водещите Александър Кадиев и Даниел Петканов изкараха на сцената хореографката им Зорница Петрова, а Дилов се направи, че не я е разпознал. После попита групата за какво ще използа наградата от 50 000 лв., ако я спечели. "Има едно паркче, в което много често се събираме. Този парк е в доста лошо състояние и много ще се радваме, ако с тези пари го озеленим и го накараме да придобие същия цвят и същата зеленина, която имаше преди", обясни едно от танцуващите деца. Журиращият писател заяви, че много се радва, че расте такова поколение и гласува с "Да". С 4 "Да" "DIVA ZONE" продължи към следващия кръг в надпреварата. И макар че Любен Дилов-син бе сред създателите на сценарист в "Хъшове", "Каналето" и "Шоуто на Слави" по времето, когато Зорница танцуваше с балет "Дива" в предаванията, той се направи, че я вижда за сефте. "Любо какво се прави, че не познава Зорница?", чудеха се в интернет форумите, посветени на предаването зрители на Би Ти Ви. 

В първата си автобиографична книга "За стърчането" Дългия разкрива, че Дилов-син често се присмивал на Зорница и балета й и наричал танците им "производствена гимнастика". "Ще мине време и ще разбереш, че те са доста голям напредък в шоубизнеса в България, както и повечето неща, които направихме", обръща се към писателя шоуменът. 

През 2001 г. Годжи имаше драматична раздяла с шефката на балет "DIVA". Басистът на "Ку-ку бенд" и танцьорката се залюбиха през 1995 г. Според запознати с любовния живот на музиканта, фаталната Зорница станала причина за края на брака му с младежката му любов Даниела. Майката на двамата му сина Волен и Цветомил разбрала за увлечението му и го напуснала. Годжи и Зорница имаха продължителна връзка въпреки забраната на Дългия за любовни истории в екипа му. Въпреки сериозните им отношения, басистът така и не мина под венчило със Зорница. Двамата се разделиха с бурен скандал. Скъсаха с люти свади и взаимни обвинения, а напрежението между бившите любовници бе толкова голямо, че балет "Дива" си тръгна от шоуто. 

Зорница Петрова смени китариста с друг музикант. Известно време танцьорката живя с Митко Кърнев от група "Д 2". Годжи пък изпадна в криза и дълго лекува разбитото си сърце. Милчев бил убеден, че го преследва карък в любовта и използвал споходилите го емоции за вдъхновение в работата си. Музикантът излял мъката си в няколко сълзливи хита за "Ку-ку бенд". За да докаже, че е преживял  Зорница, Годжи бързо се метна в обятията на балерината Полина, а после я смени с колежката й Станислава Лефтерова, пише "Уикенд".

След куп неуспешни връзки с балерини и танцьорки, гарнирани с шумни изневери, преди 3 години помъдрелият басист най-накрая срещна подходящата за него жена и се кротна. Година след първата им среща доста по-младата от него хубавица Надежда, която има свой бизнес, свързан със здравословни храни, му роди дъщеря. Дъщеричката им Цвета носи името на майката на музиканта – Цветанка.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: