Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Докато всички издирват Брендо, дъщерята му се сгоди на Миконос
Автор: Екип Ruse24.bg 09:09 / 12.11.2019Коментари (0)1100
©
Голямата щерка на кокаиновия крал Евелин Банев - Брендо се сгоди. Александра Банева, каката на отвлечената през 2013-а Лара, надяна годежен пръстен.

Александра сама се похвали, че е казала "да" на своето гадже със снимка, от любимия си гръцки остров Миконос. "Да си имаш някого, с когото да прекараш вечността", написа Алекс, като добави и икона на пръстен.

Каката на Лара за първи път показва приятеля си в социалните мрежи. "Сладури" и "Бебета" зоват нейните приятели във фейсбук. Според тях на бъдещата сватба кума ще е сестрата Лара.

Александра, макар и далече от бизнеса на известния си татко, има проблеми с властите заради Брендо, тъй като по искане на КОНПИ бяха блокирани десетки семейни сметки за над 22 млн. лева.

По делото наред с издирвания от Интерпол Евелин Банев обвиняеми са бившата му жена Моника Добринова, доведеният брат на Брендо - Симо Карайчев и самата Александра. По-малката й сестра Лара е пожалена като непълнолетна.

Благодарение на свръхбогатия си баща Алекс и Лара успяха да получат добро образование в Лондон. След като завърши, Алекс се пробва като модел зад океана, а после се дипломира като журналистка и изкара стаж в американски медии. За разлика от нея, на малката й сестричка не й се заляга над учебниците. След като бе отвлечена като 10-годишна и прекара месец и половина в плен, Лара се стреми да забрави ужаса и затова граби от живота с пълни шепи. Малката дъщеря на Брендо също се носи на крилете на любовта. От няколко години тя има сериозен приятел, с когото обикалят романтични кътчета по света като Санторини, Малдивите, Дубай, Сен Тропе и се хвалят в социалните мрежи.

Засега не е ясно коя от девойките първа ще облече бялата рокля, но едно е сигурно - празничната церемония няма да мине без непоканени гости. По всяка вероятност издирвачите на именития татко, който има присъди в три държави и се търси по цял свят, ще следят дали той няма да се появи, издават запознати. Според тях агентите на службите могат да облекат костюми и да се слеят с тълпата или да наблюдават от някой храсталак за Брендо.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: