Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Лечков към Хекимян: Облъчвате хората с лъжи всяка сутрин
Автор: Екип Ruse24.bg 11:25 / 15.11.2019Коментари (1)1081
© бТВ
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков гостува в студиото на bTV, където проведе разпален спор с Антон Хекимян. Сливналията дори скочи на водещия, обвинявайки го, че "всяка сутрин облъчва хората с лъжи".  

Основната тема логично бяха действията на Лечков от последните дни. Както вече стана ясно, героят от САЩ`94 внесъл жалба в съда срещу временния президент на БФС Михаил Касабов.

"Няма нещо нередно. Действам по устав. Искам категорично да заявя, че не съм подал оставка, аз съм първи вицепрезидент на БФС. Ние сме повече международна организация, отколкото национална - БФС. 14 години съм първи вицепрезидент, неслучайно съм избран от президента за такъв. И продължавам да бъда, така че документите аз ги разписвам", обяви Лечков.

По повод подадената от него жалба в съда относно вписването в търговския регистър на Михаил Касабов като временен президент на БФС, сливналията каза: "Предприел съм действия, които са по закон. Неприятното е, че пак коментираме странични неща, а футболът остава на заден план." 

"Понеже един ваш чест гост не спира да ръси лъжи по мой адрес, ще ми позволите и аз да кажа нещата без да ме прекъсвате. Аз никога не съм имал амбиции да бъда президент на БФС. Това ясно ли е? Разбрахте ли ме? Ако от моята уста е излязло "конгрес" или "оставка", веднага се хвърлям пред някоя кола. Имам карти, които ще използвам, когато се наложи. Казах ви - има си ред, по който се боря", продължи Лечков.

Попитан кой е взел решението Михаил Касабов да е временен президент на БФС, той каза: "Без коментар." 

"Как какво правя на базата в Бояна? Аз отговарям за националния отбор. Никога не се крия, когато ми звъните веднага се появявам. И снощи след мача дадох интервю. Не се крия. Нищо не премълчавам. Готов съм и на полиграф да застана, ако е необходимо", продължи Лечков.

По повод коментарите на Венци Стефанов по негов адрес, героят от САЩ`94 беше лаконичен и не пожела да влиза в полемика с члена на Изпълкома: "За Венци или добро или нищо."

 

"Това е отделна тема", каза Лечков след питане той или Касабов управлява БФС в момента. 

"Да, чуваме се с Боби Михайлов. И се виждаме", добави вицепрезидентът на футболната ни централа, oбяснявайки и защо снощи гледа контролата с Парагвай (0:1) встрани от спортния министър Красен Кралев, Михаил Касабов и Атанас Фурнаджиев - "Ако не сте забелязали, винаги от там гледам мачовете. Нямам проблем с Кралев и колегите." 

Впоследствие Лечков беше попитан кога ще се проведе конгрес за избор на ново ръководство на БФС. "Много правилен въпрос. Най-после ми зададохте правилния въпрос. Ако някой иска да има конгрес, има си ред, 1/3 oт клубовете трябва да го поискат", каза Лечков. 

"Някои документи в БФС аз ги подписвам. Първи вицепрезидент съм все пак. За другите подписи не отговарям. Каквото е необходимо - го подписвам. Много искате да знаете! Достатъчно ви казах! Това, което зависи от мен, аз го подписвам. Ако във вашата телевизия се разболее някой шеф, какво става? Спирате да излъчвате ли", обърна се Лечков към водещия.

"Вие г-н Хекимян, колкото пъти сте ми се обадили, винаги съм коментирал. Интервю не съм ви отказвал. Но един журналист трябва да бъде обективен, а не като вас - да облъчвате хората с лъжи всяка сутрин", отсече бившият кмет на Сливен, след което Хекимян сложи край на интервюто.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Да 1/3 от клубовете трябва да поискат конгрес,само че Дражев виказа в прав текст има 150-160 клуба които съществуват само на хартия...ДАНС и Прокуратурата трябва дазапочнат оттам разследване...С тях се източват пари и се ползват,като гласове при тия конгреси...Села с 20 жители уж имат футболен отбор!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: