Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ани Цолова не може да прости предателството на Виктор Николаев и го зачеркна от живота си
Автор: Екип Ruse24.bg 16:18 / 15.12.2019Коментари (0)1190
©
От една година бившата тв водеща Ани Цолова има нов бизнес – провежда обучения по публична реч, а проектът й носи името "Говори, за да те видят". Тя изнася лекции на тема комуникационни умения, кризисен пиар, успешно интервю, въздействаща презентация. Организира както групови, така и индивидуални консултации. Цолова твърди, че сега се е посветила на това занимание и свободното й време е ограничено, а телевизията не й липсва, пише Хотарена. 

Бившата журналистка е категорична, че вече изобщо не иска да се връща на малкия екран. Тя още не може да преглътне огорчението си от факта, че много хора й обърнали гръб в онзи труден за нея момент, когато я отстранили от Нова тв. Лица, които считала за близки, я изоставили, а подкрепа получила от единици. Дори тогавашният й екранен партньор Виктор Николаев започнал да се държи резервирано с нея, а дотогава й се пишел приятел. "За съжаление, реалността е такава. Ако си на гребена на вълната, всички са до теб. Ако имаш нужда от помощ – малцина ще се отзоват", коментира в последното си интервю Ани Цолова. И добавя:"Имаше приятели (единици), с които се разделихме. Но верните останаха. Преминахме още един тест. И мога във всеки един момент да им се обадя и да кажа: "Помощ". И няма да има много думи". Тя не назовава по име Виктор Николаев, но става ясно, че визира именно него като един от хората, които са я разочаровали. 

В момента бившата тв звезда поддържа връзка с много малка част от някогашните си колеги. Чуват се често с Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Дарина Сарелска. Най-близка й е обаче Десислава Стоянова, която води "Преди обед" по Би Ти Ви. Двете дори са ходили заедно на море това лято. 

След като изчезна от ефир, журналистката дълго пази мълчание и не разкриваше причината за отсъствието си. Месеци по-късно проговори, за да представи новия си проект, а и да стопира слуховете. "Когато друга водеща зае мястото ми в сутрешния блок "Здравей, България", телевизията ми предложи да започна подготовка за ново предаване извън новините и актуалната журналистика, но то така и не бе реализирано. Защо? Не мога да отговоря на този въпрос", коментира тогава Ани. И допълни, че винаги е имало недоволни от неудобните й въпроси. "Била съм в окото на бурята близо 20 години. Заставала съм с лицето си всеки ден и не съм се крила от нищо. Не съм се поддавала на натиск. Когато съм виждала смисъл, не съм имала страх да плувам в бурни води, но не съм се приемала за остър журналист. Затова бях учудена, че нормални и задължителни въпроси се приемат за смелост, героизъм и острота. Но всяко нещо има своя край!", изказа се още бившата водеща. 

Тя реши да започне отначало и подхвана собствен бизнес, но понякога с носталгия се сеща за първите си стъпки в телевизията, когато гласът й треперел и не можела да овладее мимиките на лицето и езика на тялото си. Постепенно се научила как да диша правилно и гласът й да звучи уверено, а сега иска да предаде уменията си на други. 

Анна Цолова твърди, че ежедневието й днес е забързано и макар че вече не работи в сутрешен блок, продължава да става рано. Пробужда се около 5 часа, подрежда задачите си за деня, а после кара 13-годишният си син Калоян до училището му. Момчето сега навлиза в тийнейджърската възраст и майка му не се притеснява да говори с него на всякакви теми. "Наслаждавам му се, ядосвам му се, радвам му се. Няма решение, взето за професията и живота ми, което да не мога да му споделя. Той разбира всичко, а аз няма от какво да се срамувам и да крия от него", категорична е Ани.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: