Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Новата жена до Ивайло Захариев не спира да се фука с него, използва го като трамплин за слава
Автор: Екип Ruse24.bg 17:00 / 04.01.2020Коментари (0)1056
©
Жената, която раздели актьора Ивайло Захариев от съпругата му Миряна, със сигурност не е с него за пари, но май му се е лепнала за слава. 

Откакто се разчу, че спи с актьора, пробивната Станислава не спира да се хвали, че е станала звезда, и да търси нови и нови поводи за все по-голяма публичност. Това издадоха пред "Уикенд"близки до новата двойка.

Веднага след като в пресата излязоха първите снимки на Станислава с Ивайло Захариев, блондинката станала страстна фенка на жълтата преса, твърдят хора от нейното обкръжение. Тя започнала да купува светските издания, за да следи дали и какво пишат за нея. Освен това не пропускала да прави прегледи на популярните светски сайтове и да си отбелязва къде е успяла да пробие и къде все още не са ѝ обърнали достатъчно внимание. Нещо повече – Стани Спиърс, както блондинката се подписва в социалните мрежи, разнасяла изданията със себе си, за да ги показва на близки и познати. Не е ясно дали идеята е да се оплаква, че непознати журналисти се бъркат в личния ѝ живот, или да се хвали колко е популярна. В кръга около амбициозната дама обаче подозират целите ѝ занапред – да влезе в светските среди и да стане поне толкова популярна, колкото е нейният любим, а за предпочитане – по-популярна от него.

До момента, благодарение на връзката с Ивайло, Станислава е успяла да установи контакт с някои доста известни негови колеги, които ползва като трамплин в бъдещата си кариера като светска дама. На първо място това е актрисата Силвия Петкова, която вече се снима в "бебеносещия календар", създаден от блондинката в подкрепа на "Българската Коледа". Актрисата е доста близка с Ивайло, с когото е работила не само в сериалите "Пътят на честта" и "Под прикритие", но и в представлението "Кризисен център", с което обикалят цяла България.

Другият, когото Стани е убедила да се снима за календара, е колегата на Ивайло в "Пътят на честта" – Веселин Плачков. Освен това блондинката е спечелила на своя страна популярни личности като Део и съпругата му Мариана, Ралица Паскалева, Жени Джаферович и др. На концерта "Българската Коледа" тази година пък любовницата се кипреше точно зад президента на републиката – Румен Радев. Нейното място бе на втори ред на първи балкон в Народния театър, докато държавният глава по традиция седи на първи ред. Всеки път, когато камерите го показваха, зрителите можеха да се радват и на русокоската зад него, издокарана в червена блуза и очила с плътни черни рамки. След края на концерта тя не пропусна случая да се щракна заедно с президента и да пусне снимката на страницата си във Фейсбук.

Този път Ивайло Захариев не беше с нея. Беше я оставил да се радва на своя триумф като част от "Българската Коледа", макар че тя никога не пропуска да го придружи, когато самият той има публични изяви. Миналата година Станислава също си е уговаряла среща с президента във връзка с "Българската Коледа".

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: