Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Телевизията на Слави съвсем удари дъното!
Автор: Екип Ruse24.bg 10:43 / 12.01.2020Коментари (8)1184
©
Големите амбиции на Слави да направи общественозначима телевизия се сгромолясаха с гръм и трясък.

Програмата, която Слави предлага, е достойна за кабеларка, заради което никоя значима звезда не иска да се изявява в ефира й. Поради липсата на кадри в новостартиралата телевизия се въртят до болка познати лица като Ванката, Мариан Бачев и наистина талантливият Краси Радков. За да запълнят програмата продуцентите канят в ефира хора от кол и от въже. 

Сред най-нелепите попълнения е Мис България Радинела Чушева, отнесла куп подигравки заради изкуствената си визия. Боравещата с 50 думи миска беше поканена за водеща на един от епизодите на "Вечерта на актьорите". Нещо повече - активно участваше в повечето скечове. Негативните коментари не закъсняха, а зрителите изригнаха, че новоизлюпената миска напълно е съсипала предаването. 

Радинела няма и грам актьорска дарба, гласът й е тънък и лигав, което изключително дразни зрителите. Силиконката дори не си беше научила текста, а в случаите, в които трябваше да произнесе повече от едно изречение, гледаше тъпо в аутокюто. В крайна сметка Чушева предизвика интерес единствено у част от мъжката аудитория заради възкъсата си рокля. 

Другият безумен нов кадър на Дългия е една от скандалните психоложки на националния отбор по футбол. Преди два месеца Николета Лозанова публично нападна Лилия Стефанова и Кети Вандова, намеквайки за по-особена роля, която изпълняват с футболистите. Скоро двете бяха освободени като терапевтки на националите ни. 

Едната обаче бързо се уреди с ново поле за изява. Случаят с Лили Стефанова е идентичен с този на Радинела Чушева. Русокосата психоложка гостува на Слави като през половината време зрителите слушаха разбор на причините за неуспеха му в любовен план. Случайно или не, скоро след това и тя се уреди с участие в другите предавания в Седем-осми. 

Специално за нея беше създаден скеч, в който Краси Радков, в ролята на футболиста Гацо Бацов отива на терапия при Лили. Все пак представянето й беше доста по-добро от това на Радинела. Така че нищо чудно скоро тя да се уреди и със собствена рубрика. Идеята на Слави е Стефанова да коментира не светски теми, а политически. 

След като доказаните журналисти Милен Цветков и Миролюба Бенатова отказаха да работят с него, Трифонов трябваше да залага на хора, които е изгонил от екипа си. Така стана с Тодор Башиянов, който беше част от "Шоуто на Слави" през 2013 година. Актьорът от Пловдив тогава замести напусналия Виктор Калев, но така и не успя да се наложи, припомня "Галерия". Дългия не криеше, че не го харесва и дори му се подиграваше пред камерите. Тодор издържа цели 5 години, но в крайна сметка тираничният характер на шефа му го прогони през 2018.

Сега обаче учиндолецът се е видял в чудо от липсата на хора и е накарал Камен Воденичаров да се помоли на Башиянов да се върне. Близки на Слави твърдят, че той бил все по-изнервен от липсата на кадри за медията и трудното намиране на рекламодатели. Влиянието на телевизията е никакво, а  предаванията изобщо не се коментират. 

Най-ощетен от ситуацията е Евгени Димитров-Маестрото, който вместо да се занимава с музика, трябвало да търси и да кани гости. Обстановката изнервяла до краен предел екипа на Дългия и мнозина обмисляли да напуснат.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Елестара,каже къде ти е офисчето ,безделна мастийо от цигански произход. В гетото на Кърнаре,малоумен шибек. Нещо много те боли за Слави,че му свършиха дотациите.
+3
 
 
Той дъното го е ударил от поне 10г. .....дай боже на този нещастник злобен никога повече да не му се даде трибуна да облъчва хората с простотията си!
+1
 
 
Еееее той сега като си направи партия и оправи държавата няма да е изнервен.Някои мислят че да си циркаджия срещу заплащане и да имаш топки да управляваш държавата е едно и също.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: