Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Завръща ли се Ани Цолова в bTV?
Автор: Екип Ruse24.bg 12:13 / 20.01.2020Коментари (0)1077
©
От година и половина Ани Цолова върти собствен бизнес – провежда обучения по публична реч, а проектът й носи името "Говори, за да те видят". Тя изнася лекции на тема комуникационни умения, кризисен пиар, успешно интервю, въздействаща презентация. Бившата водеща уж твърдеше, че е отдадена на новото си начинание и телевизията не й липсва, но според запознати напоследък носталгията я е обзела. Тя търсела обратен път към ефира чрез близки, приятели и познати. 

Говори се, че от няколко месеца Ани е подновила контактите си с бивши колеги от Би Ти Ви, а голямото й желание било да се завърне на екран. Не е тайна, че тя е близка приятелка с водещата на предаването "Преди обед" Деси Стоянова, брат й Стоян Георгиев също дълго години работи като репортер в телевизията. Цолова не планирала да изоставя настоящия си бизнес, но искала да го съчетава със стария  занаят, за да изкарва допълнителни пари, а и за да видгне шум около името си, с което да привлече нови клиенти. Тя се надявала да се върне пак на екран, защото работата като журналист й липсвала. Очевидно в момента текат нещо като преговори, защото само за последния месец журналистката е била забелязвана цели 3 пъти в сградата на Би Ти Ви. Миналата седмица колеги я засекли да обядва с директора на новините Венелин Петков. 

Преди години звездата на Ани изгря именно в Би Ти Ви. Тя стана широко популярна като водеща на сутрешния блок в тандем с Николай Бареков, а по-късно с Виктор Николаев, пише "Уикенд". В последствие усмихнатата брюнетка се премести в Нова тв, докато един ден внезапно не изчезна от ефир, а почитателите й дълго се чудеха на какво се дължи оттеглянето й. 

След като слезе от екран, Цолова месеци наред пази мълчание и не разкриваше причината за отсъствието си. Проговори чак когато трябваше да представи новия си проект "Говори, за да те видят". "Когато напуснах сутрешния блок "Здравей, България", от Нова тв ми предложиха да започна подготовка за друго предаване извън новините и актуалната журналистика, но то така и не бе реализирано. Защо ли? Не мога да отговоря на този въпрос", коментира тогава Ани. И допълни, че винаги е имало недоволни от неудобните й въпроси. "Била съм в окото на бурята близо 20 години. Заставала съм с лицето си всеки ден и не съм се крила от нищо. Не съм се поддавала на натиск. Когато съм виждала смисъл, не съм имала страх да плувам в бурни води. Не съм се приемала за остър журналист. Затова бях учудена, че нормални и задължителни въпроси се приемат за смелост, героизъм и острота", изказа се още бившата водеща. 

Обидена и огорчена, тя реши да започне отначало и подхвана собствен бизнес, но телевизията вече й липсвала и искала да поднови журналистическата си дейност. Понякога с носталгия се сещала за първите си изяви пред камерата, когато гласът й треперел и не можела да овладее мимиките на лицето и езика на тялото си. Желанието й да се върне в телевизията не било продиктувано само от материални подбуди, но и от дълбоко лични причини. "Посветих живота и сърцето си на тази работа. Винаги съм била всеотдайна към професията", коментира Цолова.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: