Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Драго Чая загуби битката с килограмите и отново се закръгли
Автор: Екип Ruse24.bg 17:37 / 26.01.2020Коментари (0)982
©
Водещият на "БНТ на 60" Драго Драганов пак е качил килограми и е заформил корем. Наскоро журналистът посети събитие, на което трудно прикриваше наедрелите си форми с широки черни дрехи.

На друго парти пък си беше сложил черна роба, къси панталонки и черен шал, за да скрие килограмите в повече и огромния си корем. Според негови приятели той пак е заковал кантара на 100 килограма.

Затова и най-вероятно скоро пак ще се върне към спартанския режим, с който се втали преди години и стана слаб като вейка. Сега Драго е зарязал спорта и ограниченията. Позволява си тестено, сладко, готова храна от супера и сандвичи, които му бяха строго забранени преди година. След като смъкна цели 30 кг, той не спираше да се фука наляво и надясно, обикаляйки медиите, в които говореше за ударното отслабване, пише "Галерия". 

Причината за рязкото му вталяване тогава бил злобен коментар от негов близък, който му казал, че е пълен и не стои добре на екран. Според клюката именно бившата шефка на БНТ Вяра Анкова повдигнала въпроса за килограмите му. Така след рождения си ден на 22 януари 2014 година Драганов се амбицирал и започнал спартански режим. 

"Спрях млечни продукти, сол, захар, алкохол и гладувах цели 3 месеца. Принципно е стрес за организма, но на мен ми се отрази много добре. Бях на изследвания след този период и лекарите ми казаха, че имам показателите на 30-годишен младеж", похвали се водещият преди време. Той се хранеше основно със свежи салати, овкусени с оцет или лимон и зехтин, но без никаква сол. Не близваше нищо пържено и тестено. 

След като отслабна, започна и редовни тренировки във фитнеса, за да се стегне и постигна наистина забележителен резултат. "Човек трябва да знае, че предизвиква мнение с вида си. Преди в очите на хората аз бях пълен и ненужно суетен, сега изглеждам добре и така се чувствам", разказа тогава Драго Чая. 

След това, за да поддържа свалените килограми, започна да се храни според кръвен тест за непоносимост към храни. Правел си изследвания два пъти годишно, защото резултатите се променят. Хрупал постоянно ябълки, наблягал и на пресните зеленчуци. Шоколадът си го бил забранил изцяло. На какво се дължи сегашното му напълняване, няма обяснение.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: