Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Български актьор от Холивуд влиза в "Капките"
Автор: Екип Ruse24.bg 10:30 / 30.01.2020Коментари (0)1058
© Нова тв
ългарският актьор Димитър Маринов, който преди година ни накара да се гордеем, като развя трибагреника на сцената на оскарите, се прибира за няколко месеца в родината. Повод за завръщането му този път ще даде едно от любимите му предавания в ефира ни - "Като две капки вода“, научи "Монитор“.

Маринов веднъж вече засвидетелства подкрепата си към шоуто

като стана жури за един епизод време в миналия сезон. Тогава той бе у нас, за да представи наградената от Американската филмова академия лента "Зелената книга“ и българската продукция "Снимка с Юки“, в която също участва. "Като две капки вода“ е по-забавно шоу от оскарите – такава оценка даде екранният Олег на предаването през миналия март.

Към момента все още не е ясно дали Маринов ще застане отново до Хилда Казасян и Фънки в редиците на журито или ще се превъплъщава в различни образи на сцената на "Капките“. От екипа на шоуто коментираха наскоро, че предпочитат да запазят мистерията около третия член на панела на оценяващите. Въпреки това музикалният талант на актьора със сигурност би го направил любопитно допълнение и към каста на предаването.

Този сезон регламентът на "Като две капки вода“ ще бъде специален. За първи път фен ще има възможността да стъпи на сцената, за да редува токчетата на Лили Иванова и Азис. Трима са финалистите, впечатлили журито, а зрителите можеха да гласуват за своя фаворит до вчера. За вниманието на публиката се бореха Антоан Петров, Деница Кючукова и Георги Симеонов, когото меломаните помнят от групата Equinox, представила България на Евровизия през 2018 г.

Това е втората визита на Димитър Маринов у нас през последните три месеца. В края на ноември той пристигна у нас, за да проведе своята академия за актьори. "Определено признанието с толкова любов и сърдечни пожелания ме зашемети. Чувството е неописуемо, а и откровено казано много по-значително и смислено от самата церемония на оскарите. За актьора най-голямата награда са признанието

и аплодисментите на публиката. Дори и след най-голяма награда пак се връщаме при зрителя, за да продължим мисията си и взаимното приятелство“, обясни с усмивка тогава актьорът пред "Монитор“.

Междувременно феновете вече очакват с нетърпение следващия филм на Маринов. В "Малките неща“ той си партнира с имена от ранга на Дензел Уошингтън и Реми Малек. Въпреки че все още не е обявена премиерната дата за заглавието, то се очаква да дебютира на голям екран по-късно тази година.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: