Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Халваджиян влиза в комбина със Слави
Автор: Екип Ruse24.bg 10:57 / 31.01.2020Коментари (6)1027
©
Продуцентът Магърдич Халваджиян и част от екипа на спряното телевизионно шоу "Господари на ефира" ще се присъединят към новия политически проект на Слави Трифонов. Този бомбастичен слух обикаля от няколко дни София. 

В началото на седмицата Слави и дългокосия арменец изненадващо се помириха, след като години наред воюваха от синия екран, разменяха си дебелашки обиди чрез скечове и даже си водеха съдебни дела. В понеделник обаче Магърдич изпрати на крака в предаването на Дългия по кабеларката "7/8" един от доверените си водещи и шоумени – Димитър Рачков, а докато бургаския шут гостуваше в шоуто, самия Халваджиян се включи по телефона, за да се помири публично със стария си враг Трифонов. 

Близки до Слави разкриват, че учиндолецът е в основата на помирението с Магърдич, като от началото на годината двамата провели няколко среши помежду си. Сред обсъжданите теми било участието на Халваджиян в политическия проект на Трифонов. Магърдич приел поканата на Дългия да присъства на повторното учредително събрание на партията му, но все още не бил дал категоричен отговор дали явно ще се афишира като съмишленик на Слави. Притесненията на Магърдич били свързани с бизнеса му на продуцент. Арменецът се притеснявал, че ако стане партиен член на "Няма такъв народ" и участва в ръководния състав на партията, можело да остане без предавания в национален ефир. Подобна бе съдбата на Росен Петров преди години, който бе принуден да напусне Би Ти Ви, след като се присъедини към политическия проект на Николай Бареков. 

Миналото лято Слави Трифонов сам сложи край на едноименното си шоуто в ефира на Би Ти Ви след 19 години, а по-късно учреди партията си "Няма такава държава". Наскоро обаче съдът окончателно отказа да регистрира партията заради нарушение на закона, свързано с логото и името на партията. Така Дългия е принуден повторно да учреди партията, която ще носи името "Има такъв народ". Учредителното събрание ще се проведе на 16 февруари в софийската зала "Рейнбоу плаза". Тогава със сигурност ще стане ясно дали Магърдич ще присъства само като гост, или ще участва активно в партийното строителство. 

Понеделник вечер беше знакова за българския шоубизнес. Новото вечерно шоу на Би Ти Ви, което тръгна на мястото на "Шоуто на Слави", далеч не бе черешката на тортата. На фона на това предаване самия Слави произведе новината на деня. Той сложи край на войната с Маги Халваджиян, обяви, че прекратява всички съдебни дела срещу него, и пое ангажимент да участва без хонорар в Забраненото шоу на Рачков в най-голямата зала в България – "Арена Армеец". Феновете и на Слави, и на Рачков бяха на върха на щастието и вече молят Дългия да вземе "Господари на ефира" в своята телевизия. 

Бургазлията се оказа пръв приятел в любимия актьор на Трифонов – Краси Радков. Едва ли някой е повярвал, че връзката с Маги е била извън сценария, както беше изиграно от всички в шоуто. Но е факт, че враждата между две от най-влиятелните компании в родния ефир е прекратена и това би могло да означава единствено, че Дългия и неговият доскорошен враг №1 имат ясна стратегия за общи действия занапред. 

Още преди месеци се заговори, че Слави бил готов да прибере "Господари на ефира" в новата си телевизия, след като продуцентът Джуди Халваджиян не успя да продаде шоуто нито на Нова, която го спря, нито на Би Ти Ви, която отказва да работи с арменците, нито на БНТ, където напоследък няма бюджет за нищо. Предаването мина в интернет, но не може да се похвали с кой знае какви успехи. За сметка на това Слави има остра нужда от нещо, което да привлече зрителска маса, а феновете на "Господарите", макар да нямат навик да го следят в интернет, все още го чакат по телевизията. 

Най-вероятно Слави и Маги са се съюзили не заради старото си приятелство, за което бяха забравили в продължение на 15 години, а заради общия си враг – Би Ти Ви. Първият беснее, че му се е наложило да напусне най-голямата телевизия в България, а вторият, който също преди време напусна със скандал, така и не успя да се наложи като продуцент на новото вечерно шоу – позиция, за която се смяташе, че му е сигурна. Сега шоуменът от Учиндол недоволства, че телевизията за 20 години, в които е работил в нея, не е пуснала и един плакат, за да му рекламира шоуто. Докато наследникът му в Би Ти Ви се радват на рекламна кампания, каквато рядко се прави в родния шоубизнес. Двамата продуценти си "чукнаха" среща пред Би Ти Ви, за да пият от "евтиното" кафе, пише "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Невероятна комбинация.Арменец и марионетно плашило от Учиндол.
0
 
 
Това може да бъде само от полза за публиката, защото и двамата могат...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Близки издирват Димитър Малинов
Кабинетът "Денков - Габриел"
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мартенски музикални дни 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: