Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Милен Цветков откри за пореден път любовта
Автор: Екип Ruse24.bg 16:09 / 01.02.2020Коментари (0)1050
©
ТВ водещият Милен Цветков за пореден път откри любовта. 

Избраницата му е Милена Иванова-ЕА, до чиито съвети се допитват куп звезди. Двамата се познават откакто журналистът водеше "Часът на Милен Цветков" по Нова ТВ, където адашката му е гостувала неведнъж. Любовната тръпка обаче пламнала по-късно, когато предаването вече беше свалено от екран. Нищо чудно журналистът да се е допитал до Милена за бъдещата си кариера и така отношенията им да са преминали на друго ниво. 

Милен и Милена обаче упорито крият връзката си и не искат да я афишират по медиите. Затова и трудно могат да бъдат забелязани заедно по публични места. Потърсихме за коментар Милена, а тя нито потвърди, нито отрече - "С Милен се познаваме отдавна, неведнъж съм му гостувала в предаването. Не бих искала да коментирам нищо, свързано с личния ми живот", каза нумероложката пред "Галерия".

Милен винаги е криел личния си живот в дълбока тайна и досега не е афиширал нито една своя връзка, освен с майката на сина си Боян - Ивета, с която днес не са заедно. Двамата с бившата масажистка се запознали във Фейсбук. Тя му изпратила покана за приятелство, той я приел и така започнало всичко. Уж неангажиращата им връзка се превърнала в сериозна и на бял свят се появил синът им Боян преди осем години. 

Двамата се събираха и разделяха неведнъж, но в крайна сметка прецениха, че не са един за друг и се разделиха окончателно. От първата си съпруга Милен има голяма дъщеря Калина, която завърши Американското училище в Хага и в момента живее в Грьонинген. Бившата му жена пък работи като мениджър в Румъния. 

И ако в личния живот на Милен всичко е наред, то в професионалния нещата никак не са розови. Той все още няма работа в нито една телевизия. Преди месеци не скри, че е получил покана да води авторско предаване в телевизията на Слави. Двамата се познават още от времето на КУ-Ку, но така и не се разбраха. 

След това се заговори, че Цветко ще се върне в БНТ, но за момента няма яснота дали това ще се случи. Възлюбената му Милена пък е сред най-популярните нумеролози, шамбала лечител, фън шуй експерт и специалист по личностно развитие.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: