Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Новото лице на шоубизнеса в България пази лоши спомени от детството си в Гърция
Автор: Екип Ruse24.bg 17:39 / 01.02.2020Коментари (0)1266
©
Николаос Цитиридис е новото лице на шоубизнеса в България.  Комедиантът щурмува праймтайма на BTV с гръм и трясък със собствено предаване,  но оценките в първата му седмица вървят от "Осанна! до "Разпни го!".  Фокусът на обществените прожектори върху талантливия грък е още по парещ, тъй като той реално се пробва да запълни ефирната  празнина след напускането на Слави Трифонов.

Сега всички логично сравняват двамата тв водещи- че били гологлави, че имали бенд,  че говорели смешки и т.н. В социалните мрежи се появи доста  сполучлив виц по адрес на Цитиридис - "Така става, като си поръчаш Слави Трифонов от AliExpress". Но истината е, че младият Николаос  е съвсем друга бира. Ако трябва да има сравнения, то той не отива към Учиндол,  а малко по-надалеч - отвъд океана.  Именно оттам всички родни шоумени плагиатства тайно и явно. 

В момента "Шоуто на Николаос Цитиридис" мяза на вечерното шоу на Джими Фалън. Джими аналогично замества друг дългогодишен водещ- Джей Лено, който след близо 20 години  от ефир. В момента  бюрото на Ники е мотамо също като на западния му колега- малко и нисичко, от което буквално може да подуши госта си, седящ на една ръка разстояние. Всичко това скъсява дистанцията и предразполага към интимност, а разголването на звездите душевно и телесно автоматично вдига рейтинга. Формулата работи независимо от почвата.Междувременно работодателите на 26-годишния зевзек също се постараха да му дадат летяща старт с кампания тип "Стани известен за една нощ".

Случайно или не първите му гости бяха арт звезди, бивши бармани. Разбира се ефектът бе търсен, тъй като по правило хуморът се ражда от сблъсъка на високото и профанното. Така популярният актьор Юлиан Вергов се наложи да си припомня годините, в които си изкарвал хляба не на сцената, а в кръчмата, докато е разливал алкохол.  Николаос и екипът му поставиха  високоградусов ребуси пред съвременната актриса Мартина Апостолова. Първо бившата футболистка се пробва да жонглира с токчета седнала. Накрая финишира пред количка с бутилки алкохол за миксиране, услужливо  поднесени от водещия. Цитиридис показа и сървайвър поркане, като тикна на Тита коктейл от кървавица и умрели насекоми. Срещу тази гадория тийнпевицата спечели правото да рекламирам безплатно своя нов албум в най-гледаното време.

От информацията която споделя във видеа в блога си, в момента Николаос Цитиридис живее в столичния квартал "Дружба" в апартамента на баба си.  Роден е на 1 февруари 1994 година в Атина от емигрантската любов на майка българка с татко грък. Той обаче с половин уста признава, че избягва да ходи в южната ни съседка, вероятно заради семейни драми. Като бебе живял няколко месеца в селото на баща си на Халкидики. После родителите му се разделили. Майка му се заселва в Атина. През 1999 година апаши обират дюкяна им за сувенири и тогава майката решава да се прибере в България окончателно. Цитиридис не крие че е било тежко време дори е доволен, че е бил малък и не помни почти нищо, пише "Телеграф".

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: