Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Топ 5 на големите провали в поп-фолка!
Автор: Екип Ruse24.bg 17:33 / 08.02.2020Коментари (2)1192
©
Те имаха всички данни да изградят невероятна кариера в поп-фолка – атрактивна визия, скандален имидж, летящ старт, а някои от тях дори блестяха с – о, чудо - гласови данни. Те можеха и до днес да бъдат на върха на чалга пирамидата, а хитовете им да пълнят дискотеките. Вместо това обаче сега са призраци и вече почти никой не ги помни. 

Те са провалените фолк певици на България. "Хотарена" ги класира в Топ 5, базирайки се на мнения на фенове и читатели. 

Сашка Васева 

Макар да е със самочувствието на звезда от типа свръхнова, реално Сашка Васева има една-единствена песен – "Не мога да те забравя, Георги“. Ако се случи да бъде поканена на участие веднъж в годината, репертоарът й ще бъде изцяло с чужди песни, а собственият й хит ще се върти поне 10 пъти за пълнеж. Като стана дума за "пълнеж“ - пълното й деколте май е единственото, което държи влага у феновете й. 

Гергана

Помните ли Гергана? Ще ви припомним – братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев. Днес в светските среди използват именно това определение за блондинката, тъй като никой не си я спомня като фолк певица. Хитът й "Губя те бавно“ я изстреля на върха през далечната 2003 г., но последва дълъг и мъчителен кариерен застой, който й гарантира сигурен провал. Едва през 2015-а Гергана направи повторен опит да наложи името си, но безмилостната конкуренция я смаза със силата на китайски коронавирус. 

Пепа Секса 

Пепа Петрова, по-известна като Пепа Секса, ще остане в историята със своята "Синя прашка“ от 2004-а. Първи и единствен хит, който обаче години наред се въртеше в чалга клубовете и вълнуваше феновете. "Що не си свалиш фланелката моряшка, а аз ще ти покажа мойта синя прашка“, е рефрен, който фолк маниаците и до ден-днешен си тананикат. Уви, една птичка пролет не прави и именно липсата на сингли провали Пепа Секса. 

Към днешна дата 45-годишната певица си докарва някой лев с участия в Сърбия и в Гърция, където живее. У нас я канят само жълтите медии за интервюта, в които да нарича родните певици "спермоядки“. 

Татяна 

Татяна е един вид изключение от гореспоменатите, тъй като тя никога не е имала летящ старт, а кариерата й винаги е била на треторазрядна певица. Самочувствието и абсолютно не кореспондира с реалността. Опитайте се да се сетите за един неин хит. Не можете, нали? Никой не може. 

А вече е минала 40 години. Тепърва да става актуална певица е на практика невъзможно. Единствената причина да се появи в позитивен план в медиите е, като се примоли на някой познат журналист да напише нещо за нея. 

Към днешна дата тя е повече известна с това, че се учи да кара ски и поради липсата на участия, ще става фитнес инструктор. Доскоро си пускаше снимки от бутици в чужбина, кифлееше с чанти Louis Vuitton, но сега е ограничила публичните си изяви до Пампорово, фитнес зала в град Съединение и ресторант "Хепи" в Пловдив. 

Андреа 

От всички провалени певици Андреа е единствената, която сама си вкара автогол. Тя се провали не поради липса на спонсорство, нито заради рязката промяна в стиловете на поп фолка. Кариерата й тръгна стремглаво надолу, след като напусна "Пайнер“. От водещо име в чалгата тя бързо се превърна във фантом. Опитите й да се прероди чрез колаборации с румънски изпълнители сякаш още повече я закопаха. "Андреа се изгуби някъде в английските си песни, стилът й се разми и хората загубиха интерес“, коментират нейни колежки. 

Единственото, което днес все още я държи на повърхността в светските среди, са скандалите, скалъпени от самата нея.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 08.02.2020 г.
+4
 
 
А,Кати,Мара отварачката и т.н. и т.н.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: