Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Милко Калайджиев ще спасява кариерата на Дивна
Автор: Екип Ruse24.bg 11:14 / 09.02.2020Коментари (0)1205
©
Младата изпълнителка Дивна се опитва да възкреси музикалната си кариера, която от две години търпи сериозна криза. След катастрофата, която остави манекенката Кристин Илиев прикована за легло, талантливата певица се покри и не смееше да се покаже в публичното пространство. Едва наскоро тя се осмели отново да влезе в светлините на прожекторите с участието си в шоуто "Маскираният певец".

В предаването с атрактивни костюми Дивна влезе в образа на Пилето и спечели симпатиите на зрителите с безупречните си изпълнения на световни хитове. След финала тя реши да яхне вълната на популярността и да изкара нова песен, вдъхновена от маската й. Парчето е озаглавено "Пилето" и в него припява не кой да е, а самият чалга ветеран Милко Калайджиев. Почитателите на Дивна обаче не харесват нито видеоклипа, нито изпълнението й. Те са на мнение, че тя съсипва таланта си с такива несериозни и глупави песни.

"Никога не си позволявам да пиша негативни коментари. Този обаче ще го напиша от уважение към Дивна. Това момиче е дарено с красив и мощен глас, но парчето е абсолютна гавра с нея и с музиката като цяло! Пиша това, за да изразя възмущението си, че един от огромните таланти на нашата сцена трябва да прави това, за да има гледаемост и... донякъде чуваемост", коментира почитател на Дивна в сайта за видеосподеляне "Ютюб". Други я подканят уж на шега да подпише договор с "Пайнер" или да направи дует с Наско Ментата. Положителни оценки на песента почти липсват, а повечето слушатели я определят като отчаян опит за привличане на внимание.

Не е ясно как самата Дивна е реагирала на негативните отзиви, но едва ли се чувства много приятно. Русенката от години се мъчи да изкара силна песен по примера на колежките си Гери-Никол и Тита, но досега безуспешно. Единствено дебютният й сингъл "Ти не можеш да ме спреш", създаден от Криско, се превърна в хит, но оттам насетне творчеството й е по-скоро посредствено.

Най-голямата криза в кариерата на младата изпълнителка дойде след автомобилната катастрофа, която за малко да коства живота на модела Кристин Илиева. По време на инцидента Дивна била зад волана, но се отървала без последици, докато най-добрата й приятелка пострада жестоко и едва спаси единия си крак. Тя премина през много сложни операции в чужбина и възстановяването й все още продължава.

Певицата е признавала, че чувството за вина до ден днешен я преследва, но вече излязла от депресията, която я измъчвала месеци наред след злополуката. По време на тази емоционална дупка Дивна обмисляла да се откаже завинаги от музиката.

"Дълго се чувствах безсилна и това ме влудяваше. Искаше ми се да мога като с магическа пръчка да оправя всичко и никой да не страда. Най-много ме тровеше мисълта, че не мога да го направя. Не си позволявах дори и една усмивка, защото изпитвах вина, че не съм достойна да се усмихвам. Да гледаш отстрани мъката на най-близкия си човек и да не можеш да направиш нищо е много жестоко. При мен тази трансформация на чувството за вина отне месеци. Първите четири ми бяха критични. Тогава отказвах да приема, че има живот за мен. Бях се отписала. Чувствах, че не заслужавам да правя каквото и да е, дори да живея. И това беше моята основна и голяма борба, която всъщност продължава и до днес, ще я има винаги. Най-голямото изпитание е да успееш да преодолееш себе си, за да можеш да минеш от другата страна, да видиш позитивите на всяка една ситуаци", споделяла е изпълнителката за трудностите, през които е преминала.

Сега, когато най-тежкият период вече е останал в миналото, Дивна отново е възвърнала куража си и е решила да се бори за място на музикалната сцена. Едва ли обаче точно песента с Милко Калайджиев ще й го осигури, пише Уикенд.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: