Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Цитиридис тежал 110 килограма и имал сериозни проблеми със самочувствието
Автор: Екип Ruse24.bg 14:50 / 10.02.2020Коментари (0)897
©
Броени месеци преди да стане най-рекламираното лице в държавата, Николаос Цитиридис е бил истински колос. Само че не по отношение на чар, обаяние и заложби за блестяща кариера, а по-скоро откъм натрупана подкожна мазнина. Не много високият младеж е тежал близо 110 килограма и имал сериозни проблеми със самочувствието и общуването с нежния пол.

Единствено чувството за хумор спасявало Николаос или Додо, както го наричат всичките му познати преди неговия тв пробив, да не потъне в комплекси за малоценност, породени от диплещите се телеса по снагата му. Само до преди няколко месеца той е бил не просто едър, а направо дебел. И това състояние на физиката му е било актуално до пролетта. После младежът е започнал да слабее ударно, докато стигне сегашните си фини и елегантни мерки. Говори се, че това било условието на Би Ти Ви да го качи на екран.

Както е известно, момчето първо е било поканено в екипа на вечерното шоу като сценарист. Никой дори и не помислял, че от него може да излезе водещ, а основната заслуга за това имали неговите излишни килограми. Родният ефир познава пълни готвачи, пълни актьори и коментатори в риалитита, но не и дебел водещ на вечерно тв шоу. Още повече, че Слави Трифонов, когото Додо трябва да замести, години наред се водеше секс символ, а и днес има не малко фенки, готови да скочат в леглото му. На фона на неговата слава в Би Ти Ви преценили, че не могат да допуснат да го замести никому неизвестен младеж, който на всичкото отгоре страда от проблеми с килограмите. Ето защо шефовете поставили на Додо твърдо условие: "Ако искаш да те направим звезда, трябва да отслабнеш".

Благодарение на това изискване след години, прекарани в пазаруване на дрехи от магазини за хора с размер ХХL, Цитиридис се взел в ръце, намалил яденето, започнал да спортува и за няколко месеца успял да стане слаб като клечка. Запознати с неговите хранителни навици твърдят, че преди да реши да става тв звезда, той се чувствал най-добре в компанията на кюфтета, кебапчета и карначета, кротко цвърчащи на дървени въглища.

Другата му любима храна била вафлите. Додо толкова много ги обичал, че направил цял блог, в който да пуска ревюта за тях – кои вафли му харесват и кои – не. Тези текстове, неочаквано и за самия него, стават толкова популярни, че накрая ги издава в книга. Най-вероятно обаче към момента Цитиридис се крие от вафлите, както дяволът – от тамяна, защото все още не е станал толкова популярен, че да си позволи да е дебел, пише "Уикенд".

Твърди се, че откакто отслабнал, Додо се е сдобил със самочувствие и общува далеч по-свободно с представителките на противоположния пол, отколкото преди. При среща в студиото си с мастършефката Силвена Роу той сподели, че няма приятелка. Като причина за самотата си изтъкна, че е прекалено зает да води предаването, за да му остане време за любов. Но се говори, че истинската причина за самотата му се крие в излишните килограми, които доскоро поддържал. Гъркът се притеснявал толкова много, че е дебел, че не смеел да покаже интерес към жените, които успявали да го заинтригуват. Е, този проблем вече е преодолян.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: