Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Падение за Ричи Липована, завърна се като продавач на вафли
Автор: Екип Ruse24.bg 11:34 / 23.02.2020Коментари (0)901
©
Фитнес инструкторът от Мадан Ричард Величков, който се забърка в грандиозен скандал, представяйки се за вносител на опасни хапчета за отслабване, се завърна в спортния център "Пулс", където работеше.

Вместо като треньор, какъвто бе преди, Ричи седи зад бара във фитнеса и продава специални "диетични торти" и протеинови вафли. Усмихнатата и нагла физиономия на маданецът отново е на лице и той приканва хората да пробват от десерта, когато има промоция или предлагат безплатно от лакомството. Величков използва възможността да заговори всяка по-засукана мацка във фитнеса.

Липсата на пари при Ричи Липовона, както стана известен заради продажбата на хапчетата за отслабване, е осезаема. Риалити героят от "ВИП Брадър" се е стопил с повече от 15 кг и вече е слаб като вейка. Преди скандала с хапчетата фитнес инструкторът, който е с ръст 1,71 см, тежеше 80 килограма, а днес кантарът показва едва 65 кила.

"Като няма пари за химия, напълно се спихна. Това се наблюдава и при други популярни лица, като влязат в риалити шоута, където не могат да взимат хапчета за мускули и изведнъж бицепсите им изчезват", одумват го посетители на залата.

От обкръжението на екс треньора издадоха, че той се е молил няколко месеца на бившите си работодатели за да го приемат отново в залата, дори и като най-обикновен служител. "Направи пътека до "Пулс", всеки ден беше там за да се моли за работа, като обеща отново да заслужи доверието на шефовете и колегите си", издадоха от обкръжението на заслабналия треньор.

Ричард вече е по-премерен, не се хвали с коли и пари в социалните си мрежи, даже още е с изтрит профил във Фейсбук. Сега е по-нисък и от тревата-

Припомняме, че Ричард Липовона, както стана известен дребният инструктор, бе отстранен от работодателя си през август, след като гръмна скандал с продажбата на опасни хапчетата за намаляване на теглото. Ричард изпадна в дълбока депресия, след като бе уличен в измама с хранителни добавки. Няколко месеца той имаше категорична забрана да влиза или да се доближава до обектите от уелнес веригата. От няколко седмици се е завърнал, но като момче, което седи на щанд, предлагащо уж здравословни продукти, завършва "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: