Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звездните български братя и техните издънки
Автор: Екип Ruse24.bg 09:40 / 29.02.2020Коментари (1)847
Редица български звезди неведнъж са били участници в криминални хроники заради скандалните изцепки на своите роднини. Най-пресният пример е поредната издънка на Явор Бахаров, който преди дни за четвърти път злепостави известния си брат Захари, попадайки в ареста. Припомняме, че навръх 3 март миналата година Явор бе задържан за побой над жена, после над случаен минувач, а на всичкото отгоре оказал яростна съпротива срещу полицейски служители, за което получи 9 месеца пробация.

През 2015 г. Бахаров-младши пък налетя на журналистката и бивша репортерка на предаването "Папараци“ Калина Паскалева, а през 2011-а беше арестуван за притежание на марихуана. Няколко месеца по-късно отново имаше разправии със служителите на реда, след като потроши безпричинно предното стъкло на джип в центъра на София.

Невъздържаното поведение на Бахаров-младши поставя въпроса – той актьор ли е, или се изживява като мутра. Непрестанните му изцепки вече стават застрашителни за бъдещето му, а най-лошото е, че петнят и безупречното име на брат му. Жалкото е, че напоследък актьорът от "Стъклен дом" и "Тилт" е известен повече с хулиганските си изяви, отколкото с професионалните. Дано Яворчо не е решил да пунтира някои известни холивудски лоши момчета. А те  понякога може да се държат предизвикателно и да прекаляват с някои субстанции, само че междувременно правят забележителни роли и са идоли на целия свят.

"Явор има талант, но е крайно време да порасне. Все пак не е дете, вече е на 34 години. Ако не може да се справи сам, да потърси професионална помощ от психолог или психоаналатик. И не може по-големият му брат вечно да му е опекун", коментират омерзени в арт гилдията.

Рекордьор в криминалните изцепки е братът на друга голяма звезда – Димитър Рачков. Петър Рачков неколкократно е бил клиент на Темида, като последното му провинение е от миналата година, когато той се призна за наркодилър пред бургаския съд и се размина с условна присъда от 1 година и 11 месеца с изпитателен срок от 4 години за пласиране на дрога. Черната овца в семейството на обичания актьор е с множество криминални прояви, но до момента все успява да мине метър и да не припари до затвора.

Най-фрапиращият случай е от март 2017 г., когато Петър бе сгащен заедно с още двама бургазлии при спецакция в кола, натъпкана със синтетична дрога и пособия за производството й. При последвалия обиск в помпена станция в село Черни връх, където официално работи Рачков, беше открита и цяла нарколаборатория. Петър е хващан с фалшива валута, както и три пъти да шофира без книжка, но до момента винаги се разминава само с леки наказания. Пред съда самият той призна, че работи на минимална заплата и се обяви за социално слаб. Очевидно по-големият му брат, с когото непрекъснато са в конфликт, все пак го съжалява и плаща адвокатските му разходи.

В наркоскандал преди години бе забъркана и фамилията на Димитър Бербатов заради престъпните прояви на по-малкия му брат Асен. Припомняме, че през 2012 г. той бе изловен с кокаин в колата при рутинна проверка, като дрогата бе скрита в детското столче на новородения му син. Впоследствие братът на футболната звезда получи 1 година условна присъда и глоба от 2000 лева, а преди това бе глобен и с още 1000 лева за шофиране в нетрезво състояние. До ден днешен Митко не си е позволявал да коментира публично провалите на брат си, въпреки че Асен все още е безработен и е на негова издръжка. Говори се, че Димитър неколкократно вдигал ръце от него, но заради майка им Маргарита му прощавал.

През 2017 г. и Христо Стоичков бе "на пангара“ покрай скандалното поведение на малкия си брат Цанко. От години фамилията на футболната легенда е в открита война, а роднините на Камата периодично го обявяват за "персона нон грата“. Братът на Ицо, който неведнъж е споделял, че цял живот е в сянката му, ядоса Христо, след като бе тарашен от полицаи насред централен булевард в Пловдив, после натикан в бус и откаран за проверка за наркотици и алкохол. След случката Цанко обяви гръмко в медиите, че ще съди държавата за полицейски тормоз, но впоследствие се отказа от идеята, защото брат му побеснял, че за сетен път член на семейството го забърква в небивал скандал, пише още "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Яворчо наркомана е с условна присъда.Втора условна не може да вземе и ще посети Бай Ставри-южно крило слънчевакилия.Дано му дойде акъла,ако може да дойде акъл на наркоман.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: