Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (3)
Ќ€кои хранителни вериги отвориха по-късно, резултата - отново опашки!
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 14:32 / 15.03.2020 оментари (32)319
© ‘ейсбук
ќсвен множеството опашки по големите градове и не само, Plovdiv24.bg се натъкна и на обратната страна на монетата в социалните мрежи.

 адрите са от Ѕургас, но по коментарите под публикац€та става €сно, че на същата гледка може да се натъкнете в почти всеки български град. ≈то какво пише потребител:

"ѕоредната глупост. ¬сички големи вериги хранителни магазини решиха да не си спаз€т работното време в недел€ и ще отвор€т по късно. »зводът се вижда, гол€мо струпване на хора. Ќа пук на мокрото време, хубав ден и се пазете."†

јко и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни†Plovdiv24.bg Ќовини.
ќще по темата: общо новини по темата: 3039
08.07.2020
08.07.2020
08.07.2020
08.07.2020
08.07.2020
08.07.2020
предишна страница [ 1/507 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+1
 
 
„ета коментарите надолу...јбе много "родолюбци" са се навъдили? Ќо всеки от критиците уж и той е българин? »ли не? —поред мен тези, които критикуват в случа€ не са никак по-умни от тези по опашките! ј на н€кой направи ли му впечатление, че полици€та никаква € н€ма по тези обекти и не само? ј тр€бва да € има, за да контролира точно такива струпвани€!!! —ега н€кой "умник" ще каже, че това не е т€хна работа?
0
 
 
ƒобре де, хем не се презапас€вайте, хем като идат хората да си куп€т каквото им е нужно, магазинът не работи...отговорност в случа€ имат и веригите, които без да об€в€т предварително, не са спазили работното си време!
0
 
 
ўо сте там бе телета! ≈дни макарони ли н€мате???? ѕрос народ!
0
 
 
ќвча наци€, нищо не става от вас.  ви са тези истерии кво е тва чудо.
+3
 
 
Ќе нагнет€вайте обстановката, стига истери€. ¬ 11.30 днес 15.март в квартални€ супермаркет "√астро" имаше не повече от 5-6 човека, в близката аптека 3-4 човека при 3 работещи каси, в Ћ»ƒЋ-до болницата Ќќ–ћјЋЌќ за недел€ пазаруване
0
 
 
—игурно умират от глад, малоумници колкото и да се говори който си н€ма нищо в главата пак ще си е такъв малоумник!!! рЯШ°
0
 
 
 ато иде€ добре, но изпълнението куцаше. Ќе всички каси работ€т, чака се да изл€зе повече народ и тогава да пуснат следващата малка група вместо един като излезе следващи€ да влезе и да н€ма такива опашки.
0
 
 
Tanyo Georgiev закона не ни е забранил да ходим да пазаруваме. Ќе всички ходим да се запас€ваме, друг въпрос е, че всичко е обрано навс€къде.
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
—обственикът на Ѕотев (ѕд) заразен с COVID-19, в болница е
ясни са номинациите в анкетата "‘утболист на футболистите"
ƒунав стигна до реми във ¬раца, битката за оцел€ване продължава
«ащо –ома се срина след първата половина на сезона в —ери€ ј?
ѕървата ракета на Ѕългари€ с пета поредна победа без загубен сет в Ѕелград
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: