Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (3)
ѕайнера губи половин милион заради коронавируса
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 08:54 / 16.03.2020 оментари (18)417
©
 олосалната сума от половин милион лева само за месец ще загуби ћитко ѕайнера заради коронавируса. ѕо груби сметки с толкова ще олекне музикални€т продуцент, като загубите ще дойдат от затворените нощни заведени€ в ц€лата страна.

„алга бизнесът ще бъде убит от пандеми€та и кога и как ще бъде съживен, все още не е €сно. „алга заведени€та спират да работ€т и представителите от гилди€та се затвар€т вкъщи. √ол€ма част от т€х са напълно съгласни с решението.

Ќ€кои от най-големите звезди в "ѕайнер" още преди дни сами преустановиха дейност. ѕърва и сама реши да спре участи€та си една от най-скъпоплатените фолкпевици ѕреслава.  оронавирусът изплаши сериозно ѕреси. ѕевицата е безкомпромисна, когато става въпрос за здравето на нейните близки. ѕърви€т, подкрепил колежката си, беше  онстантин, който за€ви, че ще последва примера й. ќще преди дни в дискотеката на  оцето взеха извънредни мерки. Ќаред със сериозна дезинфекци€ на заведението беше решено и на всеки посетител на входа да се мери температурата.

ѕримерът на колегите си последва и ƒжена. “€ отмени концерта си тази събота в √ермани€. ѕочитателите на ƒжена € подкрепиха и аплодираха решението й. ¬ъпреки че н€ма да лети заради страх от коронавирус, ƒжена щеше да пее пред публика в родината. “ези дни т€ имаше едно участие в провинци€та и едно в столицата, които вече са невъзможни.

—ашка ¬асева също се изплаши. –етро чалгарката се е затворила вкъщи и не см€та скоро да обикал€ по нощните заведени€. “€ е стопирала из€вите, докато обстановката се успокои. ќт редиците на музикалната компани€ издават пред "Ѕългари€ днес", че съветвана от любими€ си съпруг, ≈мили€ е на път да преустанови дейност поне за година.

ƒесислава още преди седмица била поискала разрешение да спре да пее по барове. ƒеси има малко дете вкъщи, което гледат сами с половинката й, за което най-много се притесн€ва. ƒо вчера √алена н€маше никакво намерени€ да напуска музикалната сцена. ѕевицата има участи€ почти вс€ка вечер и по нищо не личи да се е притеснила от коронавируса. «а нейно гол€мо съжаление звездата на "ѕайнер" ще спре да обикал€ страната през следващите дни, излагайки се на опасни€ вирус.
ќще по темата: общо новини по темата: 787
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
27.05.2020
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ќ€ма причина за паника. ƒа минат към "основната" си професи€, т€ може и в къщи! ѕайнера да не реве толкова, даже може да спечели повече!!!
0
 
 
ћи освен да земем да ревнем и да му съберем помощи .....«ащо бе ..... ќ–ќЌј вируса не е венерическа болест..... о ли толкуз е стануло
Ќищо не пишете - днес в ѕловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на Ѕългари€.
на 16.03.2020 г.
0
 
 
јко губи половин милион на месец - см€тайте колко милиона е спастрил до сега.:))
0
 
 
“ози половин милион н€ма да го загуби, а н€ма да го спечели.–азликата е от тук да седмото небе.
0
 
 
јко толкова много им се пее да работ€т от вкъщи като другите.
0
 
 
ƒайте да съберем кой колкото може, да му помогнем на човека!
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
 ак се осъществ€ва допинг контролът на наши спортисти по време на пандеми€?
—илвано ѕранди стана за трети път треньор на Ѕългари€
ћениджърът на ƒжошуа:  аква ’ървати€? ћачът с ѕулев ще е в Ћондон пред 1000 души
ƒунав победи „ерно море във ¬арна в първи мач след дългата пауза
Ѕивши€т национал Ѕодуров подписа с ѕирин и взе любими€ си є5
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: