Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Виктория отменя европейското си турне, за да се подготвя за Евровизия 2020 през май
Автор: Пламена Николова 14:53 / 16.03.2020Коментари (0)1913
©
Българският представител на Евровизия 2020 Виктория отмени европейското си турне през март и април. През оставащите два месеца до конкурса в Ротердам младата певица ще се съсредоточи върху вокалната и сценичната си подготовката за музикалната надпревара в Ротердам.

Виктория написа в социалните си мрежи: “Всички имаме мечти, копнежи, амбиции и важни проекти, които са възпрепятствани от сегашната кризисна ситуация. В моменти като този обаче, ние трябва да се обединим и да застанем зад опазването на човешкото здраве и живот, които са най-важните ценности.

Призовавам всички мои последователи да проявят стриктна дисциплина и отговорност, за да може животът да продължи нормално възможно най-скоро. Евровизия е едно от най-важните събития в годината за много хора по света и се провежда ежегодно от 1956 година насам с послание за единение и солидарност между народите в Европа. Сега повече от всякога имаме нужда от този пример, за да се справим с тежката ситуация заедно. 

С екипа ми преценихме, че пътуванията в момента носят неоправдан риск, с което е напълно невъзможно да се изпълнят първоначалните ни планове за срещи с българските общности и промо концерти в редица европейски градове като Лондон, Мадрид, Амстердам и други. През месеците до Евровизия ще се подготвяме усилено, за да представим България по най-добрия начин през май месец.  

Убедена съм, че в бъдеще ще имаме много други възможности да се срещнем на живо. Време е за дисциплина, отговорност и солидарност. #StayHome #StaySafe"

Организаторите на Евровизия от Европейския съюз за радио и телевизия излязоха с официално становище на 13 март във връзка с провеждането на конкурса в Ротердам: “Европейският съюз за радио и телевизия (EBU) следи отблизо ситуацията по отношение на разпространението на COVID-19 и следва последните съвети и насоки от СЗО и националните здравни органи в Нидерландия. Организацията работи в тясно сътрудничество с нидерландските водещи телевизионни оператори NPO, NOS и AVROTROS и с местните власти в Ротердам, за да проучи различни потенциални сценарии за провеждането конкурса за песен Евровизия 2020. С оглед, че към днешна дата остават 2 месеца до полуфиналите на 12 и 14 май и големия финал на 16 май, както и съобразно бързо променящата се ситуация в Нидерландия и останалите участващи държави, все още е рано да се вземат окончателни решения. Имайки това предвид, работата по 65-ия конкурс за песен на Евровизия в Ротердам продължава по първоначален план."

Двата полуфинала и големият финал на Евровизия 2020 ще бъдат излъчени на живо по БНТ 1 на 12, 14 и 16 май от 22 часа. България ще вземе участие във втория полуфинал на 14 май.

Още по темата: общо новини по темата: 11859
15.03.2024 »
15.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
предишна страница [ 1/1977 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: