Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (4) | ¬чера (7)
ќрхан ћурад за коронавируса: ¬сичко е планувано и върви по план
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 08:35 / 19.03.2020 оментари (51)181
©
Ѕългари€ и светът са заразени с коронавирус, който е разпръснат от самолети в небето. “ази теори€, макар да н€ма официално потвърдени доказателства, развива легендарни€т изпълнител ќрхан ћурад.

—поред него ц€лата истори€ с коронавируса е добре обмислен мащабен заговор, който има за цел да унищожи част от човечеството, пише "Ѕългари€ днес".

"“ова е разпадът на цивилизаци€та! „уд€ се ти€ самолети, дето от години ни пръскат отгоре с тежки метали, вируси и бактерии, не могат ли сега да пръскат с дезинфектант или нещо, което да помогне за та€ глупост, ко€то сътвориха. ћогат, но не искат! «ащото всичко е планувано и върви по план. ѕредстои истинското, глобалното заробване на биомасата! ј ние?! «а последно напълнихме гушата на търговците. Ѕраво на нас, че го допуснахме! ј сега - €жте попарата!", коментира емоционално ћурад, който също стриктно спазва препоръките на властта и си стои вкъщи с любимите хора.
ќще по темата: общо новини по темата: 1373
09.04.2020
09.04.2020
09.04.2020
09.04.2020
09.04.2020
09.04.2020
предишна страница [ 1/229 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
—тига ми че си баща на онази карикатура за да те мраз€ .. добре че не виждаш..
0
 
 
Ѕайганьовци байганьовци много глупаци сте ще ти умрете байганьовци за
0
 
 
“ези от малцинствата съм забел€зала, че са много лабилни и манипулируеми, първи са на кукичката за вс€какви конспирации и небивалици. ƒали е само заради религи€та и културата, или и заради липсата на образование, не знам.
0
 
 
"...не виждам никакъв корона вирус.." - ќрхан ћурад
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
 риви€: Ќавъдиха се доста мениджъри, които постъпват некоректно с клубовете
Ѕ‘— също размаха пръст на отборите, които тренират
—портни€т министър предупреди футболните клубове, които провеждат тренировъчна дейност
“рети смъртен случай в јтлетико (ћадрид)
÷— ј с арогантен коментар за тренировките по време на пандеми€
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: