Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (1)
»зтъкнат пловдивски лекар с унищожителна критика към ўаба!
јвтор: ƒиана Ѕикова 11:38 / 27.03.2020 оментари (97)1305
© Ѕ√Ќ≈—
»зтъкнати€т пловдивски уролог†проф. ƒимитър Ўишков разкритикува мерките, които Ќационални€т оперативен щаб налага. Plovdiv24.bg†публикува написаното от професора в социалната мрежа без редакторска намеса.

"Ќе знам колко е компетентен епидемиологично щабът за борба с пандеми€та, но всеки ден има безумни решени€, които ще доведат до тотално блокиране на здравеопазването†и липса на здравни грижи за пациентите, които не се болни от вируса.

Ѕезумното решение вс€ка болница да открива отделени€ за инфектирани болни ще доведе до постепенно налагане на карантина на цели болници (засега само отделни отделени€ и клиники). «аразените обикновено†се отдел€т от здравите! —ега ще имаме във вс€ка болница заразени и отдел€не на "излишен" медицински персонал за лечението им.

 акво ще се случи с карциномно болните, кардиологично болните, хронично болните и спешно болните!? ¬еро€тно ще се лекуват сами?! “е и без това вече са свикнали! ¬ече има само едно забол€ване и то е - коронавирус! ѕример е Ќеврохирурги€та в ѕловдив, ко€то вече е под карантина. јко сега има тежка черепно-мозъчна травма, т€ къде ще отиде!? ѕри —в. ѕетър веро€тно!

ѕостепенно некомпетентността на щабовете ще доведе до блокиране на големите работещи болници, които имат звена, които са единствени и уникални! Ќе може да се избира болница, ко€то е в центъра на града, н€ма паркинг, н€ма нормален достъп и н€ма обучен персонал. ¬сички заразени във всички болници! Ќ€ма такава глупост!

ќмръзна ми да гледам щабаджии с несравнимо его и тотална досада при даване на отговори. ѕри всеки опит да се дадат добри прагматични съвети, те се отхвърл€т. ўе останем без медицински персонал! ¬с€ка болница тр€бва да има строг пропуск и съмнителните болни да се насочват към определените за лечение места, които са по далеч от скупчване на незаразени болни и здрави граждани!"
ќще по темата: общо новини по темата: 3681
20.09.2020
20.09.2020
20.09.2020
20.09.2020
20.09.2020
20.09.2020
предишна страница [ 1/614 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
“очно този изтъкнат уролог преди н€колко години искаше да ме реже на мига , че едини€т ми бъбрек бил спр€л а други€т всеки момент щ€л да се запуши. —амо след два дни на снимката се оказа , че н€мам и песъчинка....  омпетентен е само в помпането на пари. —волачи!!!
0
 
 
ѕоне болниците ще бъдат оборудвани с нова техника и персоналът обучен за действи€ при кризи
+1
 
 
≈ми докторе като си толкова компетентен свърши и ти нещо,стига сте философствали
0
 
 
Ќай лесно е на готова, свършена работа да намираш косури !! ойто не работи, той не греши !!
+1
 
 
ћасова паника и изкрив€ване на реалността , точно в това сме най-добри !
0
 
 
ћитьо Ўишков е готин пич.¬€рно стана политик и като отида с н€кой близък той да го оперира,после се оказва че го е пуснал на стажанта и аз съм се изложил.Ќо иначе е прав-не може да прав€т инфекциозни отделени€-те тр€бва да са отделно.јко пламне една гол€ма болница като ѕещерско или ќкръжна ще стане страшно.
+2
 
 
ƒо н€къде е прав, че не може да се затвар€т цели клиники, а камо ли болници... Ќеврологи€та е жизнено важна за болницата, защото недай си боже, а то неминуемо, ще се случи, има нужда от това отделение, къде, ще отидат. ¬секи ден стават инциденти, катастрофи, не е нормално да се затвар€ клиниката. —поред мен, най-доброто решение е да се изолират контактните и да се дезинфекцира клиниката, а след това да се възобнови работата на отделението.
0
 
 
¬ъпросни€т "изтъкнат" Ћ≈ ј– е...... ”ролог и политик, лидер на ƒЅ√-ѕловдив ...нещо като " честна лека жена"
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.