Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (2)
ѕрезидентът призова: ¬ръщане към нормални€ живот колкото се може по-скоро!
јвтор: ¬асил ƒинев 12:18 / 03.04.2020 оментари (380)576
©
"¬ръщане към нормални€ ритъм на живот колкото се може по-скоро. ¬ече предупредих - в един момент гладът може да надделее над страха! “р€бва да се разшири обхватът на тестване. ‘окусирането върху коронавируса не тр€бва да възпреп€тства достъпа до зравеопазването на хронично болните. Ќужни са €сни и ефективни мерки в полза на пострадалите.

„аст от сегашните мерки се определ€т като недостатъчни и неудачни. »кономическите мерки не достигат до малки€ и среден бизнес.  огато държавата предлага ограничени€, т€ тр€бва да предложи и компенсации. –еалната помощ е безвъзмездната, а не да се предлагат заеми".

“ова каза преди минути държавни€т глава –умен –адев на "ƒондуковУ 2 по време ан из€вление по повод предложението на ћинистерски€ съвет до Ќародното събрание за удължаване на срока на об€веното извънредно положение в страната.

ќчаквайте още новини от речта на президента!
ќще по темата: общо новини по темата: 3710
25.09.2020
25.09.2020
25.09.2020
24.09.2020
24.09.2020
24.09.2020
предишна страница [ 1/619 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
«ащо винаги като говори ми напомн€ —таниЎеф ? ћного приказки малко съдържаниерЯ§Ф
0
 
 
ѕќƒј–»’ј —» ≈ƒЌ» 15 ћ»Ћ»ј–ƒј ƒƒ—, ќЅј„≈ ѕј–» «ј Ќј–ќƒј ¬  –»«ј » √Ћјƒ ЌяћјЋќ... ¬—»„ » Ќј ¬Џ∆≈“ќ ¬≈ƒЌј√ј, » ƒј ¬Џ–Ќј“ ѕј–»“≈ Ќј Ќј–ќƒј!!!! рЯШ†рЯШ†рЯШ†рЯШ†рЯШ†рЯШ†рЯШ†вЬКвЬКвЬКвЬКвЬКвЬКвЬКв
ЬКвЬКвЬКвЬК
0
 
 
¬сички комунисти и мат глисти!–умен –адев също.
+3
 
 
¬еднъж седмично излиза изказва каквото е написано на листчето , мислено от десет мислители на които се плаща от нашите данъци да му измисл€т предиззборните речи ... —рам н€ма и чувство за м€рка н€ма ама нормално има си кукловоди .
+3
 
 
ƒоброволно отиди да се заразиш и покажи, че си за пример. ƒокажи, че н€ма нищо страшно и нека паднат мерките. Ќали водиш наци€та! јйде покажи колко си смел. ѕал€чо такъв.
0
 
 
Ќищо не искат, новорегистрираните в бюрото по труда са прибрали те се мързеливи от чужбина...
0
 
 
«адължават ви да работите в селското стопанство,което н€ма лошо. Ќо там корони н€ма ли?«ащо н€ма да може човек да работи сво€та работа,да излиза,а тук се задължава от бюрата по труда/?? ќт друга страна ше вземе мизерна заплата не тази,ко€то са договорили,а чорбаджи€та ще го изцеди до капка.“ова ли искате?Ќикакви права н€мате,но предпочитате да сте бедни и жалки,но живи.„е вие никога не сте жив€ли,та каква полза от такива като вас и след карантината?
-2
 
 
≈й много прост народ в таз държава има,то за това Ѕойко и шайка си прав€т кво искат но иде големи€ √Ћјƒ,скоро,много скоро. ризата при ¬иденов ще е като приказка!!!
+1
 
 
¬ цели€ св€т има проблеми,ние искаме да минем метър
с .. . с. с.с .с с. с.с
+2
 
 
јбе президентче! едно време като избухна чернобил, се изпокрихте, с бай ти тошо. —ега искаш да ни избиеш ли бе лайнар! “и полуд€ ли ? »ди дишай бацила. ѕали самолета и марш в јрманлито ! “ъпанар !
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.