Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Д-р Енчев е сериозно притеснен, бизнесът му запада и губи колосални суми
Автор: Екип Ruse24.bg 17:12 / 04.04.2020Коментари (7)1097
©
Доктор Енчев е сериозно притеснен за личните си финанси. Докато демонстрира загриженост за общественото здраве и призовава хората да си седят вкъщи, пластичният хирург е останал без работа. Още преди седмици той обяви, че поставя клиниката си под карантина. С това изворът на приходите му рязко пресъхна. Говори се, че хирургът губел по около 300 000 лева на месец.

Доскоро доктор Ангел Енчев с право бе поставян в списъците на най-богатите лекари в страната. Благодарение на суетните си пациенти, които се редят на опашки пред кабинета му, за да се разкрасяват, той инкасира обороти в рамките на над 3,5 милиона за година, твърдят запознати. Освен това имал странични източници на средства, които допълват и без това солидното му състояние. Всичко това обаче било рязко прекратено преди няколко седмици, когато в България се заговори за коронавирус и бе въведено извънредно положение.

"Ние, д-р Ангел Енчев, дм и екипът на клиника "Симетрия", избираме да прекратим извършването на планирани оперативни интервенции и манипулации не само за да запазим здравето и живота на нашите пациенти, но и на онези, които ще имат нужда от медикаменти, медицински консумативи и лични предпазни средства". Това обяви пластичният хирург малко след въвеждането на извънредното положение в страната. И хлопна кепенците. Мерките ще му струват цяло състояние, особено ако карантината се удължи до лятото, каквито прогнози често се чуват. Хирургът не само че не печели нищо в момента, но и няма възможност да се "поддържа във форма" като професионалист, защото не практикува своя занаят. Доскоро той работеше почти без почивка, като се твърди, че оперирал по 10 часа всеки ден. Сега всичко това е история и според слуховете, Енчев се чудел колко време ще му трябва, за да влезе отново в този ритъм, когато един ден се върне в операционната.

Въпреки това обаче звездният хирург продължава да подкрепя идеята за повсеместна карантина и да призовава хора да си останат вкъщи. "По-добре да останем гладни, отколкото да оставим гладни сираци!", сподели той в профилите си в социалните мрежи. Същите призиви отправя и вече бившата му половинка Теди Велинова, с която демонстрират учудващо единомислие като за прясно разделена двойка. Дори децата им правят рисунки с послания за спазване на карантината.

Докато си стои вкъщи, докторът следи изкъсо здравните новини в страната. Той обаче с учудване забелязва, че много от медицинските работници са меко казано неподготвени за епидемията – до такава степен, че дори не знаят как правилно да облекат и съблекат защитните си облекла. "За какво са им маски, като не знаят как да ги носят? Младата колежка със слушалките на врата си намества маската с ръката, с която е пипала кой и какво ли не! А по-възрастната явно не е носела маска през живота си", ядосва се хирургът. И пуска образователни клипчета, които демонстрират как се носи маска и как се обличат предпазни костюми, пише "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
еВаси, къв е този - за първи път разбирам, че съществува....
Сподели какво ново....
на 04.04.2020 г.
+1
 
 
този соросод женен за мъж не ми е симпатичен
+1
 
 
ку**ите са последната грижа на бизнесмените в момента и пари за тунинг няма!
+1
 
 
докторчето много закъсало трябва сега да яде циганска баница ха ха ха
+1
 
 
Хората остават без работа , без храна, вие ни занимавате с тоя бастун.
0
 
 
Той до сега ако не се е напечелил ,сега ли ? Ще отдъхне малко. Как може да губиш,нещо дето не си спечелил!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: