Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (4)
 рай на споровете! √енералът €сно каза за пушачите и коронавируса!
јвтор: ¬асил ƒинев 11:45 / 07.04.2020 оментари (16)303
© Shutterstock
ƒългогодишните пушачи обикновено имат хронични белодробни забол€вани€ и точно поради тази причина те са по-у€звима група. “ова за€ви преди минути председател€т на Ќационални€ оперативен щаб за борба с коронавируса ген.-майор ¬енцислав ћутафчийски по време на редовни€ си брифинг в ћинистерски€ съвет, който започна в 8,00 часа.

Ќовите случаи за последното денонощие са 24. “е са в —офи€ - 15, във ¬раца - 1, във ¬арна - 1, в ѕазарджик - 1, в ѕловдив - 1, в –усе - 1, в
—ливен и —тара «агора по един, в ’асково двама. ѕочиналите общо до момента са 22-ма.†565 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас.

Plovdiv24.bg†излъчва на живо пресконференци€та. јко желаете да бъдете уведомени при бъдещи излъчвани€ на живо, абонирайте се за наши€ канал в†Youtube Plovdiv24.bg†или ни последвайте във ‘ейсбук:†Plovdiv24.bg новини.
ќще по темата: общо новини по темата: 2626
01.06.2020
01.06.2020
01.06.2020
01.06.2020
01.06.2020
01.06.2020
предишна страница [ 1/438 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
√енерал јпостол ѕрашинков (Д—пециалист по всичкоУ)
-1
 
 
«ащото и асъм пушач и съм международен шофьор и работ€ във рисковите държави все още ми н€ма нищо
0
 
 
—ъщо рискова група са и хората с отстранени сливици. Ќо това нито генерали, нито лекари го казват по телевизи€та. ќсновната функци€ на сливиците е да примамват към себе си ¬≈„≈ Ќјћ»–јў»“≈ —≈ ¬ ”—“Ќј“ј  ”’»Ќј ¬»–”—», така че те да не се разпростран€ват надълбоко в гърлото и към белите дробове. «атова и хората с отстранени сливици се разбол€ват много по-лесно от белодробни вируси, отколкото тези, на които не им е правена подобна оперативна намеса. ѕрез 80-те и началото на 90-те години се считаше, че сливиците н€мат никава функци€ в човешкото т€ло и само пречат, затова беше честа практика да се отстран€ват сливиците на много деца, когато се разболе€т. Ќо това по-късно беше установено като противопоказно, тъй като те започнаха да се разбол€ват още повече и по-тежко.
+5
 
 
јма вие н€мате ли мозък бе хора??? √енералът ли тр€бваше да ви каже,толкова ли е трудно сами да прецените че пушенето уврежда много дробовете и всички органи,съответно е Ќќ–ћјЋЌќ пушачите да са по у€звими на covid19 и на каквито и да било други вируси,особено тези които зас€гат дробовете!!! ¬ие малоумни ли сте??? Ќе го ли знаехте до сега??? ќще преди години в ц€л св€т забраниха пушенето на обществени места,в следствие на това много хора отказаха цигарите,само българите пушат като последните наркомани !!! ¬ Ѕг на по 10..12 години деца вече са с цигарата в устата , младите майки по кафенетата с бебета и цигарите в устата ....гнусна работа ...прост народ
-2
 
 
»ма логика,но пък аз съм дългогодишен пъшач и никога не съм бил болен от гриб...никога! Ѕъдете здрави!
0
 
 
»ма логика,но пък аз съм дългогодишен пъшач и никога не съм бил болен от гриб...никога! Ѕъдете здрави!
-1
 
 
“о€ генерал разбира колкото баба ми от самолети
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
“ервел ѕулев с грамота за работата му като доброволец в две болници
Ѕели€ развърт€ метлата, освободи 9 футболисти преди мача с ƒунав
Ѕезпрецедентна обща позици€ на най-големите футболни агитки в Ѕългари€
—ензационен обрат за кариерата на ћартин  амбуров?
ќтиде си един от доайените в български€ спорт
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: