Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (2)
“омислав ƒончев отговори много остро на президента –адев
јвтор: ƒиана Ѕикова 15:11 / 07.04.2020 оментари (37)424
©
¬ицепремиерът “омислав ƒончев отправи специален поздрав към медиците, които днес имат професионален празник, предаде репортер на Plovdiv24.bg.†ƒончев пожела да са здрави и да продължат да прав€т това, което прав€т.

—лед това ƒончев уточни, че в последно време устойчиво се влиза в режим да се ползва военна терминологи€ за описание на различни социални, икономически или политически процеси, което е лошо.†

"÷елта на днешна
та пресконференци€ не е ответен огън по президента, а да внесем €снота за реда за снабд€ване на болниците със защитни облекла, коментира ƒончев.†

" акто казва √ьоте: " олко много се заблуждават хората, когато си мисл€т, че това, което са научили, са го и разбрали." ƒоколкото си спомн€м от скромни€ си опит от ¬——, команди като "кръгом марш" се задават от по-висши към по-нисши сто€щи.  о€ команда да изпълн€ваме?", попита той.

¬ пресконференци€та участваха председател€т на Ќационални€ оперативен щаб проф. ¬енцислав мутафчийски и директорът на √ƒ "ѕожарна безопасност и защита на населението" гл. комисар Ќиколай Ќиколов.
ќще по темата: общо новини по темата: 3709
25.09.2020
25.09.2020
24.09.2020
24.09.2020
24.09.2020
24.09.2020
предишна страница [ 1/619 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
» двамата тъпунгери от класа едини€ слушка кака  орнелка други€ батко Ѕойко майкави и боклуци и на двамата
0
 
 
то€ мицел с оскубаните вежи разиграва евтин цирк с ‘атмака...мила родна  ќчина...а че спретнаха новото  “Ѕ, еви го хахаха балъците ше плат€т, седей си у т€х, радвайки се!
0
 
 
“ази "гумена глава", и другите които скачат срещу президента, €вно не разбират, че бетонират позици€та му за втори мандат. —правка-ѕлевнелиев.
-1
 
 
Ќикога не е късно да станеш за резил!
-1
 
 
ј бе ти гледай ,че народа скоро май ще ти каже не само Ѕ≈√ќћ,’ќƒќћ ћј–Ў ,а ми и ѕјƒЌ» » —“јЌ».
0
 
 
“оя е мн "умен"!  ато всички от √≈–Ѕ рЯШС
-1
 
 
“ози шут в двора на  рал€ —лънце . “ози –Џ ќ÷≈Ћ”¬ј„ на ЅЅ , този гном без визи€ , осанка , дикци€ и себеуважение , но с претенци€ за нещо ми напомн€ една басн€ на —то€н ћихайловски : "ќрел и охлюв" ÷итирам по памет : съзр€л ќрелът на върха на една ела -охлюв . » попитал го орелът как ти гадина толкоз малка , хлъзгава и гадна се добра до върха на таз елха снажна ? » какво отговорил охлюва : — ѕЏЋ«≈Ќ»≈ !!!
-1
 
 
Ќормалните хора гласуваха за √–ќЅ и затова сме последни в ≈вропа! Ќ€маме икономика, н€маме образование, н€маме здравеопазване, децата ни б€гат в чужбина, селата опуст€ват!
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.