Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (0)
¬ажен човек с предупреждение за възможна гол€ма бел€!
јвтор: √еорги ¬асилев 11:20 / 08.04.2020 оментари (37)496
© Plovdiv24.bg
√лавни€т държавен здравен инспектор доц. јнгел  унчев сподели едно от своите притеснени€ относно заразата с коронавирус, предаде репортер на Plovdiv24.bg:

"јко се успоко€т малко хората и дойдат двата празника Ц ÷ветница и ¬еликден, може да направим†гол€ма бел€. “олкова време устискахме†Ц мина ц€л месец, нека да издържим още 2-3 седмици, за да не се удавим на кра€ на ƒунава като власитеУ, коментира  унчев относно масовото събиране на граждани край ц
ърквите за двата големи празника.

ѕо думите му, н€ма как извънредното положение да приключи по-рано от об€веното, тоест 13 май.  унчев подчерта, че в Ѕългари€ има най-малко заболели и смъртни случаи на Ѕалканите и причината са мерките и гражданите, които ги спазват.
ќще по темата: общо новини по темата: 3692
22.09.2020
22.09.2020
22.09.2020
21.09.2020
21.09.2020
21.09.2020
предишна страница [ 1/616 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
 аква в€ра,бе,хора...¬€рата е вътре в теб!Ѕъди добър човек,живей според божиите закони и √оспод н€ма да ти се "разсърди",че в това трудно време не си отишъл да запалиш свещ или да целуваш икони... “олкова години през комунизма беше забранена църквата,от училищата имаше дежурни учители и ако ни вид€т,че сме припарили само в двора на църквата,ни докладваха и изключваха от училище..—ега обаче изведнъж сме много в€рващи и ако пропуснем този ¬еликден,ще е съдбоносно!..јйде,мислете малко по-разумно!
0
 
 
—лава богу, повечето коментари са разумни и дано хората останат по домовете си.  ак ще сравн€ват стълпотворението в църквите на ¬еликден с пазаренето в магазин....¬ много страни църковните служби се и ще се провеждат при затворени врати. ћислете за ближни€ си, про€вете разум. ¬есели празници!
+1
 
 
Ѕог е първо в сърцето! ј ако е там - н€ма значение къде си :)
0
 
 
«начи папата може да служи без в€рващи и службата да се излъчва, нашата църква не може. ѕо христи€ни от папата!рЯШ± ѕълно безхаберие за здравето на в€рващите. », между другото, как помага на нуждаещите се църквата в тази ситуаци€?
+2
 
 
 ак пък по време на карантината всички станаха набожни. Ѕог е в сърцето на всеки който го е отворил за него.ј на алчните попове не тр€бва да се купуват свещите дори.¬€рвам в Ѕог ,но не и в неговите служители по църквите.
+1
 
 
»ма най малко,защото хората не се тестват,ако се тестват населението сигурно ще надминем и китай
+2
 
 
 ойто е болен да не ходи а това е само един от многото грипове,които сме прекарвали просто ¬» плашат .Ѕъдете разумни все пак!
с .. . с. с.с .с с. с.с
+1
 
 
един д€до разправ€ше : от както кумунистите тръгнаха по църквите, ледовете на двата полюса се стопиха. „овека е от —еверна Ѕ√
0
 
 
«атворете ги бе ксора,√оспод е навсиакаде!
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ќб€виха състава, с който Ѕългари€ ще участва на турнир в ’ървати€
Ћюбопитен трансфер в Ћевски
√ригор ƒимитров приключи ћастърса в –им
ѕозабравени€т Ѕожигол избухна с ново видео, захапа  амбуров на любовни€ фронт
√ригор ƒимитров на четвъртфинал в –им след обрат срещу тийнейджър
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт