Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (2)
ќфициално: Ѕез пролетна ваканци€ за учениците у нас!
јвтор: ¬асил ƒинев 20:02 / 08.04.2020 оментари (74)302
© Ruse24.bg
ќфициално: “ази година н€ма да има пролетна ваканци€ за учениците у нас. “ова за€виха специално за читателите на Ruse24.bg от пресцентъра на ћинистерството на образованието и науката!

ƒецата ще бъдат единствено във великденска ваканци€ - от 17 до 20 април включително. ¬ дните от 13 до 16-ти тр€бва да се проведат дистанционни занимани€ по интереси, да се наваксат пропуски в досегашното обучение, да се окаже психологическа помощ на ученици, които имат нужда от такава или да се решат н€какви други проблеми в обучението.

ќт министерството на образованието б€ха категорични пред меди€та ни, че учениците не тр€бва да се чувстват свободни, защото единствената им официална ваканци€ е само великденската.
ќще по темата: общо новини по темата: 2616
31.05.2020
31.05.2020
31.05.2020
31.05.2020
31.05.2020
31.05.2020
предишна страница [ 1/436 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
«апочвам да се замисл€м да стана един даскал по физическо. «а година ми се събират 6 месеца отпуск. ўе гледам децата как игра€т мач. «аплатата ми ще се вдига вс€ка година - баси €кото.ќтивам да си подавам CV- то със сигурност н€ма да ми искат н€какъв ценз
0
 
 
ј за нас студеннтите куцхета нй кли нико8 не знае как схте се проуейдат
0
 
 
≈ то при тази карантина н€ма как да изл€зат пролетна ваканци€,то е близо до акъла
-1
 
 
я да се гръмнат н€къде. Ѕез л€тна без пролетна без зимна айде стига вече. “и€ деца роботи ли са бе. јз лично мойто н€ма да го карам да учи точно за велик ден чак кота минете тогава. » за георгиов ден също.
0
 
 
јко продължават така нещата, и без л€тна ще останат рЯ§£рЯ§£рЯ§£
0
 
 
јко ще учат и л€тото ,«ащо е ц€лата та€ мъка сега?¬ момента получават много повече домашни и задачи отколкото ,јко б€ха на училище.
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ќтиде си един от доайените в български€ спорт
¬одени€т от √ригор ƒимитров отбор на Ѕългари€ получи заслужена награда
ћинистър  ралев актуализира заповедта си за тренировките на закрито
—портни€т министър: Ќ€ма как да финансираме клубове чрез Ѕ‘—
‘утболист є1 на Ѕългари€ ще зарадва малчуганите от родни€ си клуб
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: