Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (0)
«аразената с коронавирус депутатка д-р ƒариткова сподели най-силното си оръжие срещу болестта
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 10:20 / 09.04.2020 оментари (61)514
© ‘ейсбук
"ƒецата ме зареждат с оптимизъм и в€ра, че ще се справимУ, за€в€ва председател€т на ѕ√ на √≈–Ѕ ѕредседател€т на ѕ√ на √≈–Ѕ д-р ƒаниела ƒариткова, ко€то е един от тримата депутати с положителна проба за коронавирус, се чувства добре и спазва стриктна карантина в родни€ си —мол€н. ¬ сво€ профил във ‘ейсбук д-р ƒариткова благодари на всички свои пациенти за благопожелани€та по повод вчерашни€ —ветовен ден на здравето, както и за подкрепата и загрижеността на своите при€тели.

Ќе е тайна, че т€ е лекар с дългогодишна практика в —мол€н и въпреки политическата си кариера никога не е спирала да работи с пациенти. ≈то какво написа в социалната мрежа д-р ƒариткова:

"Ѕлагодар€ на всички мои малки и големи пациенти, които ми изпратиха рисунки, картички, песни, балони и мили благопожелани€ по повод вчерашни€ —ветовен ден на здравето. Ѕлагодар€ на всички при€тели за загрижеността и подкрепата. ѕоради многобройните запитвани€ във ‘ейсбук, на лични съобщени€ и множество телефонни обаждани€ за здравословното ми състо€ние и симптоматиката на човек с положителна проба на коронавирус информирам, че пробата ми е взета и отчетена преди 7 дни. Ќ€мам никакви оплаквани€.

ѕриемам само витамини и микроелементи. —поред —«ќ така протича забол€ването при 80% от заразените. «а това мерките за социална изолаци€ и носенето на маски са много важни. ѕробата на колегите от смол€нската детска поликлиника и съпруга ми са отрицателни. — родителите ми не съм била в контакт. ¬сички положителни проби от областта се съобщават на –«»-—мол€н.

“е вземат съответните мерки - проби на контактните лица и налагане на карантина на най-близкото обкръжение на пациента. Ќ€ма прикриване на информаци€ относно бро€ на заразените медици. ¬ инфекциозно отделение на болницата в —мол€н са настанени пациентите с по-тежко протичащи пневмонии. »ма една пациентка на апаратна вентилаци€. Ћеките пневмонии и безсимптомните пациенти се лекуват в дома и се контролират от личните лекари. ƒовер€вайте се само на информаци€ от официални източници, а не на слухове.

—пазвайте противоепидемичните мерки, въведени от Ќационални€ щаб. ƒа, трудно е, но това е единствени€т начин да спечелим необходимото ни време и да намалим риска - заради всички хора. Ќикога н€ма да остав€ пациентите си, затова продължавам да работ€ от разсто€ние Ц по телефона, WhatsApp, Viber.

ѕазете себе си и близките си!

ƒецата ме зареждат с оптимизъм и в€ра, че ще се справим!
ќще по темата: общо новини по темата: 3692
22.09.2020
22.09.2020
22.09.2020
21.09.2020
21.09.2020
21.09.2020
предишна страница [ 1/616 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
јко спас€ света ще ми се отдадаеш ли.....
0
 
 
„удно е защо само известни политици се разбол€ват а обекновени€ човек си стои все в къщи.
0
 
 
Ќай силното оръжие срещи cov-19 e топла сперма
0
 
 
“ази злоба н€ма да умреш господ не € иска
0
 
 
ўом имат доходи не тр€бва да вземат големи заплати а символични защото имат много придобивки и никакви разходи например две минимални заплати да си имат джобни за секретарките.
0
 
 
ј какво е правила, заедно с колежката си при они€ от ƒѕ— та само тримата са заразени?
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ќб€виха състава, с който Ѕългари€ ще участва на турнир в ’ървати€
Ћюбопитен трансфер в Ћевски
√ригор ƒимитров приключи ћастърса в –им
ѕозабравени€т Ѕожигол избухна с ново видео, захапа  амбуров на любовни€ фронт
√ригор ƒимитров на четвъртфинал в –им след обрат срещу тийнейджър
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини