Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (1)
ќколо 40 българи се завърнаха днес у нас от »тали€
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 08:58 / 10.04.2020 оментари (53)416
© Ќова тв
ќколо 40 българи се завърнаха днес у нас от »тали€. ѕовечето от т€х работили в ћилано. «аради пандеми€та останали без работа. ѕрез последните месеци се срещнали с ужаса в »тали€ от първо лице.

"Ѕ€х на гости и вид€х какво се случва през нощта в Ѕергамо. ќт 02:00 през нощта до 06:00 сутринта изкарваха починалите хора", разказва за Ќова телевизи€ »ванка √еоргиева.

 азват, че там ситуаци€та станала страшна, защото мерките закъснели. ¬ Ѕългари€, твърд€т те, се реагирало бързо. ¬ъпреки това още на летището видели пропуски.

"¬ »тали€ б€хме на разсто€ние от 1 метър, а тук б€хме натъпкани всички в един автобус", об€сн€ва »ванка √еоргиева.

—лед това премерили температурата им, дали им и документ, с който се задължават да се постав€т на 14-дневна карантина.
ќще по темата: общо новини по темата: 3685
21.09.2020
21.09.2020
21.09.2020
21.09.2020
20.09.2020
20.09.2020
предишна страница [ 1/615 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
“р€бваше да внесат спешно вирус, че нещата не се развиваха добре за управл€ващите лъжци и немогат да оправда€т откраднатите мил€рди и сега спешно от »тали€ малко Covid-19.
+1
 
 
“ипично за българинът, да плюе по сънародници...!!! ѕлюе без да да знае, ей така щот си ни е в кръвта.....! рЯШЦ
-1
 
 
—ега ще видите какво ще се случи тъкмо след великден как бройката ще нарастне драстично на заболелите
-1
 
 
«ащо се връщат, нали Ѕългари€ е скапана държава? рЯШ° — какъв цв€т на кожата са пристигащите от »тали€ и как ще се проследи карантината ако са от гетата?
+2
 
 
“е хубаво се връщат, пък други - заминават. ќказва се, че да пътуваш до и от чужбина е по-лесно, отколкото да отидеш да си нагледаш вилата или селската къща! «начи, вътре сме ограничени в движението, но да приемаме и изпращаме хора до дестинации с гол€м процент заразени - н€ма проблем. “р€бваше да се даде н€какъв разумен срок за прибиране - пък после - само особени случаи да се допускат. ћакар че, мо€та теори€ е, че вече е все едно - и да махнат карантината, ще продължим с нищожно количество заболели. ѕросто Ѕокичът и мишките му ни работ€т и вгорчават живота, за да се докопат до мангизи за "усво€ване".
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.